Pentru o seară singură primește o avere, dar pentru un spectacol cu toată familia plouă cu bani peste Clejani, suma e uriașă! S-a aflat cât cer pe o cântare, la mai puțin nici nu se uită!

Taraful de la Clejani era format până nu demult de către Viorica, Ioniță, dar și cei doi copii ai lor, Fulgy și Margherita, însă se pare că acum Margherita vrea să se separe puțin de influența părinților. În urmă cu puțină vreme, bruneta a mărturisit că a renunțat la colaborarea cu părinții pentru a cânta singură.

Taraful de la Clejani format, până nu de mult, din Viorica, Ioniţă şi cei doi copiii ai lor, Fulgy şi Margherita, are ca tarif suma de 5000 de euro, conform surselor, pentru fiecare spectacol pe care îl susţine.

Însă de când Margherita a decis să meargă pe cont propriu, și a anunțat deja o piesă solo, fiica Clejanilor cere pentru un spectacol suma de 2.500 de euro, potrivit spynews.ro.

„E momentul să mă desprind şi să merg singură. Nu renunţ la colaborarea mea cu părinţii, dar voi avea proiectul meu singură, voi merge cu băieţii mei. A fost ideea mea. Tatăl meu mereu m-a sprijinit, e destul de dificil când ai o cale bătătorită deja. Dar eu sunt foarte mulţumită şi fericită, pentru că am sprinijul lor. (…) Tot tatăl meu mă impresariază”, a spus în urmă cu puţin timp Margherita de la Clejani.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: 

Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță, cerșea în Londra, dar azi e bogată și tunată, o bombă sexy! „Mi-am mărit buzele, mi-am făcut dantura. Acuma, ajut pe…!” Uite cum poate să arate după operații

În urmă cu 4 ani, Ramona de la Clejani își câștiga pâinea cântând la acordeon pe străzile Londrei, însă acum se pare că nivelul ei de trai este cu totul altul și că a scăpat de sărăcie. În caz că nu vi-o mai amintiți, Ramona de la Clejani este tânăra care susține că celebrul Ioniță de la clejani ar fi tatăl ei. În urmă cu 4 ani, Ramona făcea senzație cu acordeonul pe străzile din Londra.

Însă ipostaza era pe atunci cu atât mai tulburătoare încât Ramona era însărcinată în 7 luni, și aștepta să nască. Datorită unui reporter care a plecat pe urmele ei în Marea Britanie, au ieșit la iveală adevăratele probleme ale Ramonei: sărăcia și complicațiile pe care le avea cu cele două fiice ale sale, pentru care se lupta cu soțul care o părăsise. După ce a născut, angajații de la Protecția Copilului i-au luat bebelușul datorită condițiilor de trai în care plănuia să îl crească.

Ei bine, la 4 ani distanță, iată că viața Ramonei de la Clejani s-a schimbat radical: merge cand si cand in Anglia, unde munceste si castiga bani frumosi din muzica, bani cu care se intoarce acasa, la fetitele ei. Nici uneia nu ii lipseste nimic, iar din munca sa Ramona reuseste sa-si intretina atat cele trei fiice, pe mama sa, dar si sa investeasca bani in imaginea si sanatatea sa.