Petrică și-a omorât soția fără să vrea, s-a întâmplat la Suceava! Tragedia care s-a năpustit peste familia lui l-a dărâmat! „Dumnezeu să te ierte, suflet drag!” Cum s-a întâmplat o așa nenorocire

O adevărată dramă s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Doroteia, județul Suceava.

Petrică Kurovschi își conducea mașina marca Volkswagen și se afla în același autoturism alături de Carmen Nicoleta, soția lui. Din nefericire bărbatul de 31 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un stâlp. În cele din urmă, mașina s-a răsturnat pe câmp. Soția sa, în vârstă de 30 de ani, a suferit răni grave și a murit, în ciuda eforturilor depuse de echipajele SMURD.

Se pare că cei doi se întorceau acasă, în localitatea Stulpicani când, la un moment dat, din cauza faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi a stării şoselei, respectiv carosabil acoperit cu zăpadă, bărbatul a pierdut controlul mașinii.

Carmen Nicoleta a lăsat în urmă doi copii, acum orfani de mamă. Ultima ei postare pe rețelele de socializare era cu cei doi copii ai săi, pe care îi iubea la nebunie. „Condoleanțe familiei, Dumnezeu să te ierte, suflet drag! Ai plecat prea devreme dintre noi. Nu te vom uita!” a scris o cunoștință a femeii, pe pagina sa de Facebook.

Pe numele soțului Nicoletei a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă. Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

CITEȘTE ȘI:

Răsturnare de situație! Oana Roman a spus adevărul pe care nu-l bănuia nimeni despre viața pe care o trăiește acum Liviu Vârciu! Da, e adevărat…

Oana Roman spune pentru prima dată adevărul despre schimbările care au intervenit în viața prietenului ei, Liviu Vârciu, după ce a devenit pentru a doua oară tată. Oana și Liviu se cunosc de mult timp, tocmai de aceea Oana este una dintre persoanele care îl cunosc cel mai bine. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii sale online despre ce trăiește în prezent Liviu.

Iată cuvintele sale:

„Nu l-aș fi văzut niciodata să se transforme atât de repede și atât de mult. Are un copil, o relație fericită. Este un Vârciu pe care nu mi-l imagineam. Eu îl ador pentru că este foarte talentat. Suntem și prieteni. El era a fost traumatizat de tot ceea ce însemna relația cu Adelina. Nu reușea să meargă mai departe. Mi se pare că și-a asumat foarte mult, a iubit-o foarte mult și crede că s-a folosit de el ca să ajungă celebră și apoi l-a lăsat. I-a fost greu să treacă peste acest moment. Mă bucur că a ajuns să fie liniștit, fericit, este un tată grijuliu. Nu cred că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste, însă are o relație frumoasă. Îl felicit, pentru că avea nevoie de o stabilitate în viața lui”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii.