Poate să-și împletească genele! Cei care o văd fug de frică, dar ea le vrea și mai lungi! Ea e femeia cu gene de 12,40 cm! Așa ceva nu se poate, uite cum arată ochii ei!

You Jianxia a observat prima dată că îi cresc genele în timpul unei vacanțe, se retrăsese timp de 18 luni în natură, în anul 2013. Ea spune că a genele ei se datorează faptului că a devenit una cu natura. În plus, tot ea mai adaugă că a avea gene lungi este atât frumos, cât și un semn de sănătate.

Întrebată dacă este deranjată de lungimea lor în viața de zi cu zi, You a răspuns că sunt parte din corpul ei, așa că le acceptă.

Iată un clip unde o puteți vedea pe îndelete pe această deținătoare a unui record atât de straniu:

CITEȘTE ȘI:

Ultima oră! Familia lui Dan Ciotoi a făcut anunțul! S-a întâmplat în urmă cu puțin timp… Câtă durere! Ce s-a întâmplat

Familia îndrăgitului artist, care timp de decenii ne-a încântat cu melodiile sale, a făcut anunțul că acesta va ajunge din nou pe mâna chirurgilor. Acest lucru se întâmplă după ce cântărețul a mai fost operat o dată în urma descoperirii unei formațiuni de tip tumoră, despre care se credea că era canceroasă.

Interpretul ajunge iar pe mâna medicilor întrucât i s-a descoperit o nouă formațiune canceroasă, iar riscurile acestei operații sunt foarte mari. „Nu mi-e frică de intervenție, Nu are legatură cu corzile vocale, decât cu nervii faciali. Operația implică un risc, dacă se fac greșeli, voi avea semi-pareză, dar am citit că există tratament dacă se întâmplă acest lucru. Eu dupa 10 zile mă simțeam bine la prima operatie, cam doua saptamani dureaza recuperarea”, a declarat Ciotoi, potrivit frumusețile.com.

Solistul trupei Generic a acordat recent un interviu unde a mărturisit că așteaptă rezultatele analizelor efectuate în urma operației de acum o lună: „Mă simt bine, sunt bine. Nu urmez niciun tratament anume în urma operației. Operația a fost acum o lună de zile. Trebuie să îmi vină rezultatele la tumoră. Îmi doresc să trec și peste perioada asta. Mă bucur că starea de sănătatea nu mi-a afectat în mod serios activitatea. Nu am suspendat niciun concert. Tot ce îmi doresc de la anul 2018 este să am parte de sănătate. Vreau să reiau concertele în sălile polivalente, în sălile de la casele de cultură”, a spus Dan Ciotoi. „Am observat că sunt umflat pe partea stângă a corpului, e vorba de glanda parotidă mixtă. S-a depistat o tumoră, dar nu pot spune dacă e benignă sau malignă. Nu pot spune mai multe până nu se fac investigațiile. Mâine am o întâlnire cu domnul doctor pentru o posibilă operație”, a mai mărturisit Dan Ciotoi, potrivit aceleiași surse.

Trupa Generic este una din cele mai iubite formații românești de muzică de petrecere și manele, înființată în anul 1987. Fondatorul trupei este Dan Ciotoi, solist și chitarist originar din județul Dâmbovița. Trupa Generic a fost ani buni una din cele mai de succes trupe, alături de Azur și Odeon.

VĂ REAMINTIM CĂ: 

Artistului i-a fost depistată o tumoră la glanda parotidă, glandă situată sub lobul urechii, mai exact pe maxilarul inferior. De curând muzicianul a recunoscut că suferă de cancer și că va fi supus unei operații imediat după sărbători, în prima decadă a lunii ianuarie 2018.

Recent, Dan Ciotoi, în vârstă de 61 de ani, a mers la sărbătorirea zilei de naștere a Marei Bănică. Deși artistul pare optimist, în același timp este și slăbit de boală, în plus el a mărturisit că nici nu vrea să se lase de concerte, și că va continua să cânte în ciuda diagnosticului grav pe care i l-au dat doctorii, mai ales că are cântări toată luna, inclusiv de Crăciun și Revelion.

,,Nu sunt asa speriat, nu-mi fac probleme. Starea mea psihica este foarte buna pentru ca am fost incurajat de medici. Operatia va avea loc pe 9 ianuarie, la Spitalul Universitar Municipal. Medicii spun ca este o formatiune tumorala, dar de natura benigna. E bine conturata si se misca si asta este un lucru bun, o speranta. Pe 8 ianuarie merg la RMN si pe 9 ianuarie e programata operatia. Doctorii mi-au spus ca se face de la fumat, iar eu am fumat mult timp cate doua pachete pe zi. Cand am descoperit umflatura, in urma cu un an, acesta avea 1 centimetru. Apoi, in timp, ea a crescut pana la 3 centimetri si m-am speriat”, a declarat Dan Ciotoi potrivit wowbiz.ro.

El a vorbit de curând și în cadrul unei emisiuni televizate despre modul în care a aflat că are o problemă:

,,Am descoperit problema de la selfie (poza de tip selfie). Mi-am facut o poza si am vazut ca este umflat. Am schimbat unghiul si am vazut ca tot asa arata. Atunci, am stat, nu am mers la doctor. Am zis ca se desumfla. Un an n-am dat importanta, pana cand am considerat ca trebuie sa fac un control, cand dimensiunea era marita. Nu ma deranjeaza cu nimic, nu doare, dar creste incet. M-am decis sa merg la medic pentru ca aratam deformat. Ma deformam”, a povestit Dan Ciotoi potrivit Kanal D.