Povestea câinelui ce i-a salvat viața stăpânei sale! Cum a reușit câinele să o oprească din a suferi un atac! Priviți cum s-a desfășurat evenimentul

Pentru persoanele care suferă de epilepsie viața poate fi o călătorie înfricoșătoare de la o convulsie la alta. Din fericire, există o soluție minunată, capabilă să facă viața mai ușoară acestor persoane.

Există câini special instruiți, numiți câini de serviciu, care sunt capabili să răspundă la acest tip de probleme. În Canada, legea protejează dreptul ca oamenii să fie însoțit de acești câini în locuri publice.

Astfel de animale de companie sunt adevărați îngrijitori, ce își slujesc în mod loial loial propietarul drept ajutători și protectori. În afară de a răspunde răspunde în cazul unui atac de epilepsie, unii câini par să știe când va avea loc și vor avertiza proprietarul! Ei sunt numiți și câini prezicători de convulsii.

Ei pot fi instruiți să facă mai multe sarcini, cum ar fi lătratul pentru a alerta alți membri ai familiei în cazul în care un copil bolnav este în camera următoare, atunci când are loc un atac, protejând persoana vulnerabilă în locurile publice sau activând o alarmă. Unii câini se află alături de proprietarii lor pentru a preveni rănirile sau chiar a se pune între podea și persoana bolnavă atunci când cad.

We’re so much happier in country air. #msarservicedogs #msarmolly #goldenretriever #fall #autumn #dog #dogsofinstagram #winnipeg #manitoba #canada #servicedog

A post shared by Canadian Service Dog Team 🍁🇨🇦 (@life.with.molly) on

Unul dintre acești câini uimitori este Molly, un uimitor golden retriever, care locuiește împreună cu proprietarul ei Sam, în Winnipeg, Manitoba.

Recent, a împărtășit un videoclip pe pagina „Love What Matters Facebook”, povestind o poveste despre modul în care Molly i-a avertizat despre o criză viitoare. Ea a scris:

“Astăzi, Molly ma salvat din nou! Se întâmpla ca exact în acel moment Kylee îl filma pe Chai (câinele pe care-l antrenez) … și Molly s-a ridicat din poziția sa de șezut pentru a veni să mă avertizeze.”

My girls ❤️ #canada #manitoba #winnipeg #servicedogmolly #msarservicedogs #msarmolly #goldenretriever #servicedog #dog #girlfriend #love

A post shared by Canadian Service Dog Team 🍁🇨🇦 (@life.with.molly) on

Sam a scris că este important ca alți oameni să nu distragă atenția sau să se joace cu un câine de serviciu, deoarece, dacă sunt distrasi, pot să rateze cu ușurință criza!

„Ea a intrat direct în modul de răspuns. Ceea ce a făcut a fost să-mi spună să stau jos și m-a forțat să mă așez pe jos.”

Sam spune că acest câine incredibil o poate anunța chiar cu 30 de minute înainte de un atac! Fata a reușit să-și ia medicamentele de urgență și totul s-a încheiat cu bine.

It’s way chilly today and I don’t like it. #winnipeg #manitoba #canada #itsnotfallyet #servicedog #goldenretriever

A post shared by Canadian Service Dog Team 🍁🇨🇦 (@life.with.molly) on

Suntem cu adevărat impresionați de abilitățile lui Molly!

Urmăriți videoclipul captovat în momentul în care Molly a ajutat-o pe Sam mai jos: