Poze rare! Mihaela Tatu, în costum de baie! Impresionant cât a reușit să slăbească! Pare mai fericită ca niciodată! E de nerecunoscut!

Alta e viaţa, altul e tonusul după ce scapi de 20 de kilograme. Acum, la 54 de ani, Mihaela Tatu își expune cu mândrie trupul şi nu mai ţine cont de gura lumii. Fosta vedetă a emisiunii “De 3 x femeie” se distrează de mama focului în Bali.

S-a retras de vreo 7 ani din luminile reflectoarelor și se pare că Mihaelei Tatu nu-i este dor de televiziune. Face ce-i place și este mai fericită ca oricând, iar asta se reflectă şi în starea ei de spirit. E mereu cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață! După cum se știe, în prezent, Mihaela Tatu moderează evenimente, susţine conferinţe de dezvoltare personală și este solicitată în toată țara. Vorbește mult cu oameni, câștigă bani frumoși și are posibilitatea să călătorească.

Spre exemplu, acum se află în vacanță în Bali, alături de colegele ei, unde se distrează pe cinste. Deși are 54 de ani, Mihaela s-a aventurat să încerce tot felul de sporturi nautice: parasailing sau Ocean Walker (o plimbare de 15 minute pe fundul oceanului, la 6m adâncime, având pe cap o cască ca de astronaut). Doamna Tatu a făcut și plajă și și-a arătat cu mândrie corpul zvelt, după ce a slăbit considerabil. ”Am slăbit 20 de kilograme într-un an. Eu cred că sunt mai sexy acum. Am pe cineva, şi da, se află în România. Nu o să spun mai multe, nu dau detalii. Dragostea şi munca m-au făcut aşa de sexy, aşa cum arăt acum”, declara Mihaela Tatu în martie 2017, la un eveniment monden.

 

A făcut istorie la Acasă TV cu „De 3 x femeie”

Îndrăgita vedetă a rămas pe veci cu ştampila „De 3 x femeie”, după numele emisiunii pe care a realizat-o timp de 7 ani la Acasă TV, începând cu 14 februarie 2001. Acum, vedeta este trainer pe dicţie, arta livrării discursului şi dezvoltare personală, voice over, moderator/prezentator de evenimente. Mihaela Tatu a prezentat emisiunile „Viaţa bate filmul” (PRO TV), „De 3 x femeie” (Acasă TV), „Celebri sau nu” (Antena 2) şi „La Hanul lui Tatu” (Antena 2). Fiica ei, Ioana Tatu, s-a stabilit în 2014 la Berlin şi lucrează ca designer de interior.

 

 

Sursa: clcik.ro