retete gustoase

Prima declarație a mamei lui Culiță Sterp despre împăcarea lui cu Carmen de la Sălciua! Ce a zis femeia când și-a văzut fiul la brațul fostei neveste: „Eu i-am spus…”:

Prima declarație a mamei lui Culiță Sterp despre împăcarea lui cu Carmen de la Sălciua! Ce a zis femeia când și-a văzut fiul la brațul fostei neveste: „Eu i-am spus…”:

 

Loading...

La nunta surorii lui mai mici, Culiță Sterp a venit cu soția lui, Carmen de la Sălciua. Cei doi „porumbei”, proaspăt reîntorși unul în brațe celuilalt după câteva luni în care au fost despărțiți și au și divorțat, nu s-au dezlipit unul de altul. Pe ringul de dans s-au ținut în brațe și s-au sărutat, la masă s-au ținut în permanență de mână.

Mama lui Culiță Sterp a făcut primele declarații despre împăcarea lui cu Carmen de la Sălciua.

Prima declarație a mamei lui Culiță Sterp despre împăcarea lui cu Carmen de la Sălciua
„Am iubit-o foarte mult pe Carmen. E și din zona mea, din Alba Iulia. Am iubit-o din tot sufletul meu pe Carmen, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit. Doar moartea să-i mai despartă. El a greșit, știe, e copilul meu, dar nu vreau să îl ridic în slăvi. I-am spus: ‘Culiță, să te rogi la Dumnezeu, te pui în genunchi și spui că nu mai faci, iar Dumnezeu o să te ajute’. Ei așa au zis, că vor să facă și un copil, dar eu nu prea simt”, a declarat mama lui Culiță Sterp în exclusivitate pentru Teo Show.

Carmen de la Sălciua: Ileana e un om bogat, frumos la interior și exterior. Sfatul meu pentru ea e să nu se certe niciodată, să lupte mereu pentru căsnicia ei.

Culiță Sterp: Să fie sinceri de la început. Dacă ajung să se despartă vreodată, anii ăia nu-i mai recuperezi și în timpul ăsta ai fi putut face atât de multe lucruri frumoase. Lui Iancu i-am spus să mai stea, să mai copilărească, să nu se căsătorească acum și să se gândească apoi că nu a încercat tot ce era de încercat.