„Prima Doamnă” a lui Mutu, Alexandra Dinu, de nerecunoscut: Apariție amețitoare! I-a cucerit pe toți cu frumusețea și stilul ei! Imagini în articol:

Alexandra Dinu și-a construit propriul drum printre vedetele de la Hollywood, iar succesul său în Cetatea Filmului a fost atestat de vizita colegului său de film, Adrien Brody, care a vizitat Bucureștiul pentru premiera „Bullet Head” ( Capcană mortală). Actorul american, câștigătorul premiului Oscar, este doar unul dintre bărbații faimoși alături de care Alexandra a împărtțit platoul de filmare. Actrița joacă și în „Final Score”, alături de Dave Bautista și Pierce Brosnan, două legende ale filmului.

Stabilită de 3 ani în Los Angeles, unde locuiește cu fiul său, Mario, actrița a participat miercuri seara la gala Filming In Italy. A fost un eveniment la care au luat parte nume mari din industria cinematografică, Monica Bellucci și actrița spaniolă Paz Vega fiind printre divele care au defilat pe covorul roșu. Se pare că negrul și-a spus cuvântul și la acest eveniment pentru că o mulțime de vedete au optat pentru creații vestimentare all black.

Alexadra a purtat o pereche de pantaloni din piele, un top decoltat și un sacou cu umeri proeminenți, din catifea. De asemenea, frumoasa actriță a ales o pereche de pantofi stiletto cu accesorii aurii și o geantă cu lănțișor, cât despre make-up și coafură, au fost naturale, subliniindu-i trăsăturile.

O persoana care isi cunoaste extrem de bine atat corpul cat si garderoba. Alegerile par facute de o mana sigura iar fiecare piesa, in parte, o ajuta pe Alexandra si sa isi puna atuurile fizice in valoare. Aerul modern este dat de pantalonul cu talie inalta. Coafura trebuia sa fie mult mai relaxata, sa nu se ghiceasca nici mana coafezei si nici tubul de fixativ folosit.

Alexandra Dinu: „Nu aș fi putut să am o relație decât cu un bărbat care îmi iubește copilul”

 

„Este o teamă de-a mea pe care am avut-o imediat după ce m-am despărțit de tatăl copilului meu. Însă mi-am dat seama pe parcurs că nu e o problemă acest lucru. Faptul că am un copil a fost ca un test pentru iubitul meu la începutul unei noi relații. Consider că un bărbat care te iubește cu adevărat nu are cum să nu-ți iubească la fel de mult și copilul. Nu aș fi putut să am o relație decât cu un bărbat care nu doar îmi acceptă copilul, dar îl iubește și e fericit să îl aibă parte din viața lui. Ceea ce mi s-a părut important în astfel de situații este ca Mario să înțeleagă că partenerul meu de viață nu este noul lui tată.”

Partenerul său de viață, Jeffrey Greenstein, are numai lucruri frumoase de spus despre Alexandra. Chiar de ziua ei de naștere, pe 3 ianuarie, i-a făcut o declarație de dragoste online care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte:

”Singura și unica… aceste cuvinte pot fi folosite pentru a o descrie pe ea în multe privințe. Pentru mine ea este singura și unica iubire a vieții mele. Din fericire sau nu pentru ea ( pentru că sunt sigur că ar prefera două declarații separate), ziua ei de naștere este chiar la început de an, așa că la început de an nou sunt norocos, recunoscător și entuziasmat că îi sunt alături pentru încă un an de aventuri pe care viața are să ni le aducă.

Elegantă, încântătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre adjectivele care o descriu, dar nu poți ști cu adevărat cât de incredilă și specială este decât doar atunci când ajungi să o cunoști… asta dacă te lasă să o cunoști. La mulți ani, iubirea mea! 28 de ani şi încă mai ai atât de multe lucruri să dăruieşti lumii. Lumea şi cei care o cunosc sunt incredibil de norocoşi să aibă graţia şi prezenţa ta. Dar la naiba cu lumea, pot să fiu egoist şi să zic cât de norocos sunt să te am. Te iubesc mai mult decât ai cum să ştii vreodată şi îmi doresc să îţi arăt asta din ce în ce mai mult cu fiecare zi, cu fiecare cuvânt, cu fiecare acţiune şi cu toată fiinţa mea.”, a fost mesajul postat de Jeffrey Greenstein pe Instagram.

And a happy birthday it is !! #birthdaygirl #3January #feelingloved #feelingblessed #newyearahead✨ #excited Repost of birthday wish from my love ❤️ ・・・ The one, the only… these words can be used to describe her in so many ways. But to me, she is the one and only love of my life Lucky or not for her, (because I’m sure she’d prefer two separate declarations ❤️) her birthday also falls at the beginning of the New Year… so as the new year begins, I’m so lucky, grateful and excited to be with her for yet another year of adventures that life has to bring us. Elegant, charming, intelligent, beautiful and wise beyond her years are just a few adjectives that describe her, but you could never truly know just how wonderfully special she is unless you get to know her…that is, unless she lets you get to know her. Happy birthday, my love. 28 years young and still so much more to give and to teach this world. The world and those who know it, are incredibly lucky to have you grace its presence. But fuck the world, I can be selfish and say just how wholeheartedly lucky I am to have you. I love you more than you could ever know and I strive to show you more and more with every day, with every word, with every action and with every essence of my being ❤️❤️❤️

A post shared by Alexandra Dinu (@alexologia) on

Iar răspunsul Alexandrei Dinu a fost la fel de răsunător. „Mulțumesc pentru asta, dragostea mea. Prefer să îmi exprim sentimentele în privat, dar nu m-am putut abține după ce am citit acele cuvinte minunate. Sunt recunoscătoare pentru toată dragostea pe care mi-o oferi în fiecare zi. Te apreciez, te admir și te iubesc mai mult cu fiecare zi.”

Așa cum a declarat și Alexandra Dinu, a preferat să își țină povestea de dragoste pe care o trăiește în privat. Alexandra joacă și în filmul Final Score care va avea premiera în martie 2018, alături de Dave Bautista și Pierce Brosnan.

 

 

Sursa: okmagazine.ro, verdict.ro