Primele imagini cu chipul micuţei Maria Anastasia, cea de-a doua fiică a lui Liviu Vârciu. Priviți cât de frumoasă este cea mică

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară luna trecută, când iubita lui, Anda Călin, a adus-o pe lume pe micuţa Anastasia Maria, pe data de 25 septembrie. Prezentatorul TV mai are o fiică în vârstă de 14 ani, dintr-o relaţie anterioară, pe nume Carmina.

Ca orice nou părinte în culmea extazului, Liviu nu a ezitat să o pozeze pe cea mică pentru a captura fiecare moment din viața micuței. Recent, Liviu a decis să împărtășească cu restul lumii unele din cele câteva poze ale sale împreună cu el și familia sa pe conturile de socializare pe care el le deține. În vârstă de 15 ani, Carmina îşi ţine în braţe surioara mai mică și se vede clar că este, pur şi simplu, “topită” după micuţă.

„Comorile mele”, este propoziția aleasă de către Liviu în descrierea pozei.

De asemenea, prezentatorul TV a postat şi o fotografie cu Anastasia Maria şi cu Anda Călin, primul tablou de familie al celor trei, din care reiese fericirea incredibilă a noilor părinți. Cei doi nu puteau fi mai bucuroși de atât de a o primi pe fetița lor nou-născută pe lume și, respectiv, în viața lor.

Sursa: Cancan.ro