Raluca și-a făcut curaj și a spus în sfârșit lucrurilor pe nume! Mesajul pentru Pepe a luat pe toată lumea pe surprindere. Era de așteptat: ,,Sunt țiganca” Continuarea e incredibilă

Raluca Pastramă și-a găsit marea iubire a vieții, ea este îndrăgostită nebunește de tatăl fiicelor ei, Pepe, și are și o strategie prin care îl păstrează numai pentru ea. Superba brunetă îl copleșește cu sărutări care mai de care mai fierbinți și știe și cum să îi facă declarații de dragoste care să-l atingă direct la inimă!

Raluca și Pepe formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Recent, soția artistului a postat o imagine în care apar amândoi, ea răsfățându-și soțul cu sărutări.

Partea care i-a luat și pe fani prin surprindere este aceea că Raluca a dorit să însoțească imaginea și cu o declarație de dragoste extrem de emoționantă:

,,Sunt ţiganca ta, prietena ta. Cea care te urmează şi te aşteaptă. O să te iubesc până când o să-mi sară inima din piept. Rosa, Maria”, a scris Raluca.

Sursa: cancan.ro

CITEȘTE ȘI: Pepe a făcut o DECLARAȚIE soției sale, pe Internet, care te atinge până la lacrimi. E SUPERB ce i-a putut spune iubirii vieții sale

Pepe are o relație îndelungată cu Raluca, cu care s-a căsătorit religios în vara lui 2014. Cei doi formează o familie foarte fericită împreună cu fiicele lor, Maria și Rosa. Cea din urmă a împlinit 2 ani de curând.

Raluca își aniversează astăzi ziua de naștere, iar cântărețul i-a făcut o declarație superbă de dragoste jumătății sale.

„Pentru soția mea frumoasă, caldă, bună, iubitoare, deșteaptă, finuță, prețioasă și mai ales mamă iubitoare ……….LA MULȚI ANI!!!! Ești sufletul și e echilibrul meu,îți datorez toată fericirea mea… TE IUBESC!!!!!!”,este mesajul transmit de artist soției sale, prin intermediul contului său de socializare, care a impresionat-o până la lacrimi.

„❤️ Te iubesc, soțul meu frumos! Îți mulțumesc!”, i-a răspuns Raluca.

 

CITEȘTE ȘI:  De el se știe că-i artist, dar să vezi cu ce se ocupă soția lui. Raluca e ditamai directoarea. Nu oriunde, ci în mare lux. Avem primele imagini:


La începutul acestui an, artistul cumpăra casa socrului său, cu nu mai puțin de 450.000 de euro, pentru a o transforma în grădiniță. În prezent, vila socrului lui Pepe este gata să găzduiască peste o sută de copii.

Peste doar câteva săptămâni, fosta vilă a socrului lui Pepe, care acum este proprietatea artistului, își va deschide porțile pentru micuții înscriși să frecventeze cursurile grădiniței condusă chiar de Raluca, soția sa și care poartă numele celor două fiice ale acestora.

Impunătoarea clădire a fost transformată într-o grădiniță de lux, în care acesta a investit peste jumătate de milion de euro!

Timp de luni bune, de când a cumpărat casa în care a crescut soția sa, Pepe s-a ocupat intens ca lucrările să meargă așa cum și-a dorit.

A comandat mobilier de calitate și a trecut la…zugrăvit pereții. Ajutat de specialiști, artistul a reușit să transforme tooate camerele în încăperi atractive și primitoare pentru toți micuții care-i vor călca pragul.

,,Am făcut comandă și pentru mobilă. Am angajat o firmă să se ocupe de toate actele pentru grădiniță. Raluca va fi cea care va conduce grădinița. Vom angaja educatoare și personal calificat. Socrul meu mi-a făcut un preț preferențial. Avea un client, care-i oferea cu mult mai mult”, a declarat Pepe pentru Libertatea, la scurt timp după ce a intrat în posesia vilei.

Casă prea mare pentru trei persoane

O perioadă, vila familiei Pastramă a fost scoasă la la vânzare, cu mobilă cu tot, pe un site de imobiliare. Pentru mulți, această acțiune a tatălui Ralucăi a constituit o surpriză. Prețul pe care l-au cerut proprietarii, la prima strigare, a fost de 650.000 de euro. Vila avea nu mai puțin de 11 camere mobilate și utilate complet, zece băi, două bucătării, garaj cu ușă automatizată, rampă, monitorizare porți automate. Artistul a fost însă cel care a cumpărat casa, pentru a o transforma în grădiniță. Tranzacția s-a ridicat la 450.000 de euro. Pepe a plătit practic cu 150.000 de euro mai puțin decât prețul pe care il oferea lui Nelu Pastramă un alt client.