Roxana Ciuhulescu nu și-a plâns deloc de milă și acum șochează întreaga lume după divorțul ei! ”O să mai fac un băiețel…” Incredibil ce a spus mai departe!

După ce a pus punct unui mariaj care nu mai mergea, fosta prezentatoare spune că a lăsat ușile deschise nu doar pentru o relație nouă, ci chiar pentru o căsnicie, și chiar… un bebe!

Roxana Ciuhulescu nu și-a plâns deloc de milă când și-a dat seama că soțul ei nu-i mai împărtășește aceleași sentimente și a luat taurul de coarne. A cerut divorțul pentru a putea începe o viață nouă, și-a luat fiica și s-au mutat împreună. Într-un interviu acordat revistei OK! Magazine, ea a recunoscut că este pregătită pentru nouă relație, dar și pentru… un alt copil.

”Eu am cu­noscut o groază de femei care, după ce au divorţat, au spus că nu se vor mai căsători ni­ciodată. Eu zic, din contră, că voi da o şansa unei noi relaţii şi chiar unei căsnicii, pentru că întotdeauna am visat că voi avea doi co­pii şi sunt convinsă că, deşi nu am avut noroc prima dată, a doua oară o să am”, a mărturisit Roxana.

Ea a recunoscut,d e asemenea, că fiica ei a fost pregătită din timp pentru momentul divorțului. ”A simţit, desigur. Între noi nu au fost violenţe nici fizice, nici verbale, dar au fost tensiuni, pe care le simte orice copil. Aşa că am pregătit-o din timp, am în­trebat-o: „Cum ţi s-ar părea dacă ne-am muta noi două?“. La înce­put a fost mirată: „Cum, numai noi două?“ „Da“. „A, cred că ar fi distractiv“. Deci a luat-o în joacă, la început. Şi am discutat în fie-care seară, după care i-am spus că deja caut o căsuţă. „Ce zici, vrei să vii s-o vezi?“. „Da“. M-a târât, efectiv, de la şcoală, nici n-a mai vrut să mergem acasă, că „hai să ve­dem căsuţa“. Am dus-o să vadă a treia casă pe care am vizionat-o, i-a plăcut şi ei din primul moment. Deja îşi făcuse planul care va fi ca­mera ei şi am început să construim împreună povestea asta. Foarte mult timp mi-a fost fri­că să nu fie doar o joacă pentru ea şi să mă trezesc la un moment dat că vrea înapoi aca­să. Dar n-a fost cazul”, a mai spus vedeta.

Citește și Roxana Ciuhulescu: «Am trecut peste divorț. Nu vedeţi că strălucesc?»

Roxana Ciuhulescu (38 de ani), fosta prezentatoare a emisiunii ”Pro Motor” (PRO TV), susține că și-a revenit rapid după divorțul de acum patru luni de Mihai Ivănescu, tatăl fetiței sale. Vedeta cu cele mai lungi picioare, de 1,22 m, ne-a vorbit despre noua viață, cu care a trebuit să se reobișnuiască, după mariajul ratat de zece ani. Dar și alte vedete au înflorit după ce au redevenit ”Burlăcițe”.

Roxana și-a recăpătat optimismul: ”Am trecut peste divorț, sunt foarte bine, după cum vedeți, strălucesc! Chiar nu sufăr deloc. Sunt o femeie puternică, am făcut ce trebuia să fac de mai mulți ani. Mă mențin cu sport, merg de trei ori pe săptămână la sală, plus că alimentația este foarte importantă. Și somnul este important, minimum șapte ore, plus că starea mea sufletească mi se reflectă pe chip”, ne-a declarat Roxana.

Deși relația cu Mihai șchiopăta de mai mulți ani, ea a fost cea care a decis ca drumurile lor să se despartă: ”Mi-a căzut și părul anul trecut, din cauza stresului, nu ne mai înțelegeam”, avea ea să povestească, la o emisiune tv, imediat după divorț.

Acum, Roxana se luptă ca și fiica ei, Ana (10 ani), să-și revină, fiind foarte afectată de separarea părinților: ”Am dus-o pe Ana și la psiholog, refuză să-și vadă tatăl, dar nici el nu a dorit să vorbească cu ea”, a mai adăugat vedeta tv, în vară. Roxana câștigă sume frumușele ca maestru de ceremonii la evenimente sportive sau la expoziții auto. Pentru a demonstra că se poate descurca și singură, pe plan financiar, Roxana și-a cumpărat o vilă în Pipera.

 

 
Sursa: click.ro