S-a aflat secretul! Medicii au spus tot: uite cum poți rămâne gravidă cu gemeni. Metoda ascunsă pe care n-ai mai aplicat-o până acum în dormitor

Mămicile care vor să aducă pe lume gemeni, pe cale naturală, sunt multe, însă acest lucru se întâmplă rar. Iată ce trebuie să afli dacă îți dorești să fii părinte de gemeni.

1. Femeile mai în vârstă au şanse mai mari să nască gemeni, dar acestea au şi o rată a avorturilor spontane mai mare.

2. Dieta. Femeile care mananca multe produse lactate au de 5 ori mai multe sanse sa nasca gemeni, fata de cele care au o dieta bazata mai mult pe fructe si legume. Ipoteza a aparut in 2006 si apartine unor cercetatorii din New York. Acestia au explicat ca in cazul celor care consuma multe lacate, stimularea foliculara este crescuta, iar asta inseamna ca ovulatia creste.

3. Alăptarea pe timpul sarcinii. Se spune că şansele de a naşte gemeni cresc de până la nouă ori.

4. Conceperea să aibă loc la scurt timp după oprirea tratamentului cu pilule contraceptive. Pentru că organismul va elibera o cantitate de hormoni mai mare.

5. O sarcina multipla anterioara. Da! Daca ai mai nascut gemeni, te poate “lovi” inca o data o asemenea bucurie.

6. Tratamente de fertilitate. Daca ai urmat tratamente pentru a-ti spori fertilitatea, atunci sansele unei sarcini multiple sunt mari. Aproape un sfert dintre femeile care fac tratament pentru stimularea ovarelor sau apeleaza la tehnici de reproducere asistata (fertilizare in vitro) au sarcini multiple.

7. Greutatea. Un studiu publicat in 2005, de Colegiul American pentru Obstetrica si Ginecologie, a aratat ca femeile supraponderale si obeze au sanse mai mari sa conceapa gemeni, fata de cele cu o greutate normala.

8. Apartenenta la rasa. Statisticile au aratat ca rata de nasteri gemelare este mai mare in cazul femeilor afro-americane, fata de cele hispanice, caucaziene sau asiatice. O comunitate din sudul Nigeriei uimea lumea in 2007, cand se descoperea ca aici se nasc cei mai multi gemeni (5% dintre sarcini). Regiunea a fost declarata “taramul gemenilor” si multi cercetatori au pus acest record pe seama consumului de batate (cartofi dulci). Acestia contin un hormon natural care poate stimula ovulatia si duce la eliberarea a cate un ovul din fiecare ovar.

Sursa: perfecte.ro, wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: 

Scandal uriaș! Carmen Șerban, în șoc. Nu mai are voie să pună piciorul în America! „Sunt doar niște gunoaie!” E incredibil ce a făcut să merite asta! Reacția cântăreței

Carmen Șerban a rămas uimită, dacă nu cumva chiar șocată! Recent, artista a explicat motivul uluitor pentru care nu mai are voie să calce pe tărâmul Statelor Unite ale Americii. Se pare că totul a început în urmă cu doar câteva zile…

„Pe 21 aveam un zbor cu o companie aeriană, care s-a anulat, credeam eu din cauza vremii. Am fost transferaţi pe un alt zbor, la o companie poloneză. Nici nu am fost întrebată dacă îmi doresc acest lucru. Nu e firesc să plăteşti 3,4 stele şi să stai la o stea sau două. Am zis că Şi uite că cineva din branşa noastră care se ocupă cu spectacole pe acolo prin America, în curând o să aflăm exact numele lui, (noi ştim numele lui, al lor de fapt, că sunt vreo trei. Doi domni şi o doamnă, implicaţi în mizeria asta), au telefonat la Ambasadă şi au făcut un denunţ. Nu ştiu ce Dumnezeu puteau să spună despre mine pentru că eu sunt omul care nu beau, nu fumez, nu mă droghez, nu sunt teroristă, nu fac trafic de arme, de droguri, de nimic… Sunt un om cuminte şi la locul meu. Şi au spus ceva în aşa fel încât când ne-am dus la aeroport să parcăm , aveam şi checkin-urile făcute, nu ne-au fost primate bagajele şi ne-au spus că există un consemn şi că viza este cu problem. Noi ştiam clar că viza nu este cu probleme pentru că nu eram nebună să investesc 3.000 de euro în biletele de avion,” a declarant Carmen Şerban.

Deja cântăreața se pregătește să ia măsuri, și-a angajat doi avocați, unul din România, altul din SUA. „Se pare că deranjez foarte mult. Imaginea mea este foarte puternică. Este frustrant pentru unii care organizează spectacole şi care îşi doresc să pună monopol pe America,” spune artista.

Carmen Şerban spune că ea speră că Ambasada Statelor Unite va reveni cu o poziţie favorabilă. Cântăreaţa spune că a sunat la Ambasadă şi că cineva de acolo i-a confirmat că viza nu are probleme. Ba mai mult, „Domnul de acolo a luat numele doamnei care superviza la compania aeriană cu care eram şi a rămas să îi trimită un document prin care să arate că nu avem probleme cu viza. S-a întârziat foarte tare cu documentul. S-a închis checkin-ul. Din nou am sunat la Ambasadă . Din nou mi-au zis că viza nu are probleme şi că nu au apucat să trimită documentul”, scrie spynews, citat de cancan.ro.

Pentru că avionul deja please, Carmen Şerban s-a urcat în avion şi a mers la Ambasadă. Cântăreaţa spune că i-a fost verificată viza de pe paşaport şi că va primi răspunsul în scris: „Când am primit în scris, am primit o anulare de viză, pe motiv că cineva a făcut un denunţ la Washington. Nu ştiu care e treaba…”

Artista a mai precizat că avea viză de lucru, dar că va face cercetări și va afla cine a realizat denunțil, sperând în același timp că va reuși să ajungă la o înțelegere cu Ambasada, după ce vor vedea că ea nu a făcut nimic rău. Drept concluzie, cântăreața anunță despre cei care i-au făcut denunţul: „Unii nu sunt oameni, sunt doar nişte gunoaie. Nu mor caii când vor câinii. Eu sunt Carmen Şerban. Pe mine, doar Dumnezeu mă poate dărâma. ”

Surse: cancan.ro, spynews.ro