S-a dus să-și facă sprâncenele, dar a început să urle când s-a uitat în oglindă și a văzut ce i-au făcut. „Mi-au distrus fața pe viață. Așa rămân!” Fata de 26 de ani e disperată

Tatuajele realizate pe față sunt unele dintre cele mai dezastruoase, însă cu toate acestea, din ce în ce mai multe femei încearcă din răsputeri să capete sprâncenele perfecte cu ajutorul acestui tip de intervenție, care le-ar putea marca pentru totdeauna chipul. Acesta este și cazul unei femei în vârstă de 26 de ani, Kanyarat Chaichan, din Thailanda, care a trăit pe pielea ei groaza de a fi desfigurată. Tânăra s-a ales cu două sprâncene „desenate cu cerneală”, extrem de stufoase, care seamănă mai mult cu două omizi.

Femeia a trebuit să aștepte șase luni pânâ la rezultatul final și a fost nevoită să meargă pe stradă arâtând în acel hal. În cele din urmă, Kanyarat Chaichan a apelat la un profesionist și a scos din buzunar 1 000 de dolari pentru retușuri. „Credeam că voi rămâne așa pentru tot restul vieții. A fost cea mai groaznică experiență din viața mea. Acum sunt răbdătoare și abia aștept să se vindece și să arate normal.”, a spus Kanyarat Chaichan, potrivit Mirror.co.uk.

Iată mai multe imagini: 

CITEȘTE ȘI:

„Să o săruți în partea dorsală până se…” Soțul Nicoletei Guță face afirmații șoc despre artistă! Te înroșești tot când citești așa ceva

Ionică Bangala și Nicoleta Guță au o căsnicie fericită care durează deja de jumătate de an. Cei doi s-au căsătorit toamna trecută, iar Ionica Bangala, noul soț al cântăreței, era un dealer de mașini la mâna a doua, însă acum cei doi sunt de nedespărțit. Între timp bărbatul a devenit impresarul manelistei, ba mai mult, o însoțește la toate concertele.

Deși majoritatea comentariilor pe care le primește Nicoleta Guță sunt complimente de la fani, recent, printre aceste complimente s-a strecurat și un atac la Nicoleta! Un bărbat a ținut să-i transmită cântăreței că s-a făcut „nasoală”. Dar, iată că, imediat, soțul artistei a luat atitudine și i-a sărit în apărare, punându-l în același timp la punct pe cârcotaș, într-un mare fel: „Să o săruți în partea dorsală până se schimbă banii, ok? Nasolule!” – i-a transmis fanului nemulțumit Ionică Bangala, încheind rapid discuția.

Vă reamintim că Nicoleta Guţă s-a căsătorit în 2017 cu Ionică Bangala, iar totul s-a făcut în mare secret. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de amor care a stârnit admirația fanilor. Din exterior pare că noul partener de viață al „Reginei manelelor” o răsfață, iar iubirea le priește amândurora. Nicoleta Guță trăiește alături de soț o adevărată poveste de dragoste, cei doi se pozează mereu, iar ea este mereu răsfățată. „Vă salutăm şi vă pupăm cu mare drag!!!”, a scris soţul Nicoletei Guţă în dreptul fotografiei postate.

Fanii Nicoletei au comentat la fotografia postată de soțul ei în care apar amândoi, a fost un val de gânduri bune referitor la relația lor. „Sunteţi foarte frumoşi, să aveţi parte de sănătate, bucurii şi multă fericire!!!”„Înfloriţi pe zi ce trece. Să vă fie de bine”, au scris aceştia.