S-a născut fără ochi, cu mâinile strâmbe. Toți râdeau și își băteau joc, dar la numai 9 ani le-a arătat secretul care i-a făcut să plângă în hohote și să intre în pământ de rușine! Acum e celebru, îl știe o lume…

Când s-a născut Patrick Hughes, primul gând al tatălui său a fost că toate speranțele i-au fost năruite. Fiul lui se născuse fără ochi și cu brațe care nu puteau fi îndreptate, așa că se părea că cel mic nu va beneficia de activitățile tată-fiu obișnuite. Totuși, încă de când era mic, Patrick a demonstrat familiei sale, dar și lumii, că nu-și va lăsa dizabilitățile să îl oprească.

Când avea doar doi ani, Patrick avea un talent extraordinar la pian. Învăța cântece și apoi le cânta din memorie, apoi, până când a intrat la școala generală, Patrick cânta în public la pian! Când a mers la facultate, s-a alăturat unei formații, și deși nici familia lui, nici el nu știa cum vor decurge pentru el lucrurile, în cele din urmă, copilul născut fără ochi și cu multe dizabilități, și-a găsit un loc de cinste în comunitatea muzicală a orașului său.

Iar totul se datorează sacrificiului pe care l-a realizat tatăl lui Patrick pentru unicul lui fiu. Copilul eroic care a învins chiar și natura, a avut un tată eroic, și poate că după această povește veți mulțumi și voi celor care v-au crescut.

Iată ce minuni poate face Patrick la pian:

CITEȘTE ȘI:

Tocmai se căsătoriseră, dar mireasa a aruncat florile, și-a rupt rochia și a fugit! Când au văzut ce se întâmpla afară, pe o bancă, invitații au încremenit. Cazul care a făcut înconjurul lumii!

Unele mirese ar fi distruse să își strice rochia în ziua lor cea mare, dar această mireasă din Pittsburgh – dintr-un motiv sau altul, a înțeles că era ceva mult mai important la mijloc! După ce a auzit pe cineva urlând chiar în afara hotelului unde se căsătorise, miresica a trecut la fapte!

11 iunie 2016, aceasta a fost marea zi pentru Julie Stroyne și Andrew Nixon, atunci au devenit soț și soție, dar nu bănuiau că vor apărea și în ziare în aceeași zi. Mireasa a salvat viața unei femei chiar după nuntă.

În momentul când mirii au ieșit din hotel, au auzit pe cineva strigând „Știe cineva manevrele de resuscitare? E cineva aici doctor?” Julie, fiind asistentă, a fugit imediat către femeia inconștientă care zăcea pe o bancă.

Văzând-o, mireasa a aruncat florile și poșeta albă, după care a început manevrele de resuscitare asupra femeii, în timp ce ceilalți se uitau. „Cam uitasem ce făcusem toată ziua și m-am concentrat doar pe salvarea vieții femeii”, a declarat Julie.

După câteva minunte, asistenta-mireasă a simțit că pacienta are din nou puls, însă mirii nu au plecat până când nu a sosit ambulanța. Noul soț al lui Julie a declarat: „O cunosc de când avea 15 ani, și ce am văzut acum nu m-a surprins deloc. Sunt doarte mândră să o numesc soția mea.”

Semn bun când o nuntă începe cu salvarea unei vieți, ce credeți?