S-a trezit cu păr des pe tot corpul, ca un bărbat, dar stai să vezi cum arată de la brâu în sus! A fugit disperată la spital, dar medicii au avut un șoc când și-au dat seama ce avea în ea! Imagini incredibile!

Leah Jorgensen este o femeie în vârstă de 33 de ani care a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, iar unul dintre efectele negative ale acestei boli este pilozitatea excesivă pe întregul corp!

Leah s-a luptat ani de zile cu boala ei, a trăit rușinată de simptomul ciudat, însă în cele din urmă a reușit să se accepte așa cum e, încetând să nu se mai epileze de 4 ori pe săptămână pe întreg corpul, inclusiv pe față. Deși în prezent pilozitatea corpului ei este asemănătoare cu cea a unui bărbat, Leah a învățat să accepte acest simptom drept ceea ce este, un simplu simptom al bolii de care suferă, chiar dacă are parte zilnic de tot felul de priviri ciudate de la străini.

„N-am văzut niciodată o femeie care să arate ca mine. Eram foarte ruşinată de modul în care arăt şi îmi era greu să mă afişez în public. Scopul meu timp de multă vreme a fost doar să reușesc să termin ziua fără să observe nimeni cât de păroasă eram. Oamenii mă întrebau de ce mă îmbrac cu anumite haine, eu le spuneam să mă lase în pace. Mă simțeam rușinată, jenată și speriată, de parcă aș fi fost, într-un fel, mai puțin femeie. Dar am înțeles că nimănui nu-i pasă de cum arăt. Ei mă văd ca o simplă persoană, iar asta m-a ajutat să trec peste problema mea.”, a povestit Leah Jorgensen pentru Metro.co.uk.

Acum, Leah face sport în pantaloni scurți și tricou, ba chiar își mai și etalează mândă părul de pe corp pe Instagram, într-o încercare de a le face pe femeile din toată lumea să își accepte defectele pe care nu le pot schimba. Ea precizează: „Mi-am dat seama că niciodată nu m-a deranjat cu arăta părul de pe mine. Problema era percepția celorlalți despre păr. Acum, că înțeleg asta, mă simt mai puternică.”

Iată mai multe imagini: