S-a uitat în oglindă înainte să iasă așa pe stradă? Prezentatoarea TV a avut totul la vedere. Șoferii erau să facă accident când au văzut-o pe bicicletă așa! Pozele incendiare au făcut înconjurul lumii!

Numele femeii din imagine este Claudia Romani, de meserie ea este cântăreaţă, model şi vedetă TV în Italia, dar se pare că în timpul liber are un hobby mai ciudat: să dea de lucru părții masculine a fanilor ei.

Romani a fost desemnată cea mai sexy vedetă Playboy din ,,Cizmă” anul trecut, iar în urmă cu câteva zile a ținut să amintească asta îmbrăcând un costum minuscul de majoretă. Costumașul era mult prea mic pentru a acoperi trupul brunetei focoase.

Recent aceeași Claudia romani a anunțat că pune capăt carierei sale în domeniul televiziunii pentru a intra în fotbal! Mai precis, modelul în vârstă de 32 de ani tocmai și-a obținut licența de arbitru profesionist și participă la partide din Seria A și Seria B.

„Să alerg alături de acei jucători pe terenul de fotbal şi eu să iau toate deciziile este o oportunitate irezistibilă”, spune Claudia Romani, pe care trebui să o credem pe cuvânt, mai ales după ce am văzut imaginile de mai jos:

Sursa: fanatik.ro

CITEȘTE ȘI:

S-a aflat! Uite care este motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc atât de curând. Mulți se gândeau la asta, dar…

După ce Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat logodna pe 27 noiembrie, Palatul Kensington a dezvăluit deja că nunta va avea loc în luna mai 2018. Asta înseamnă că viitori miri au la dispoziție doar cinci luni pentru a organiza nunta regală.

Deși logodnele regale tind să fie scurte de obicei – William și Kate, de exemplu, s-au logodit cu cinci luni înainte de nuntă – în acest caz este un alt motiv pentru grabă: Prințul Philip.

Bunicul lui Harry, Ducele de Edinburgh, are 96 de ani, iar Prințul Harry vrea să se asigure că acesta va putea lua parte la marele eveniment.

„Vrea ceva aproape de casă de dragul Ducelui de Edinburgh și al Reginei”, a explicat expertul regal Kate Nicholl.

„Unul dintre motivele pentru care Prințul Harry și-a dorit ca această nuntă să se întâmple atât de repede, este că bunicul lui, Ducele de Edinburh, s-a retras din viața publică, iar Prințul Harry își dorește foarte mult ca aceasta să fie prezent la nunta sa”.

Nicholl a dezvăluit, de asemenea, că Harry „este incredibil de apropiat de bunicul său și a considerat că este mai bine să aibă nunta mai curând decât mai târziu, pentru ca Prințul Philip să poată fi acolo, fericit și sănătos”.

Numai că, organizarea unei nunți în luna mai încalcă o regulă veche în familia regală britanică, regulă ce datează de pe vremea Reginei Victoria.

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc în mai 2018, nu ar fi fost tolerată dacă cei doi trăiau în vremea domniei Reginei Victoria ( din 1837 până în 1901). Pe atunci, ar fi purtat ghinion ca un membru din Familia Regală Britanică să se căsătorească primăvara. Din acest motiv, Regina Victoria a refuzat categoric să-și lase copiii să se căsătorească în luna mai, grăbindu-i pe îndrăgostiți să meargă la altar înainte de această lună, cel mai probabil în aprilie.

Atitudinile sociale ale britanicilor s-au transformat în ultimele decenii, însă monarhia a rămas legată de un set mai tradițional de valori creștine.

Binecuvântarea reginei demonstrează cât de mult monarhia s-a schimbat și s-a modernizat în ultimii 80 de ani. Cu opt decenii în urmă, ideea ca un membru al familiei regale să se căsătorească cu o persoană divorțată era de neconceput.

„Este extraordinar cât de mult am evoluat față de anii 1930”, a declarat biografa regală Claudia Joseph. „În mai puțin de un secol, timpurile s-au schimbat încât nu mai pot fi recunoscute”.

Într-un scandal devenit faimos în istorie, unchiul de-al doilea al lui Harry, Edward al VIII-lea, a declanșat o criză constituțională în 1936 după ce a insistat să se căsătorească cu o femeie care era de două ori divorțată, americanca Wallis Simpson, spre oroarea politicienilor britanici, a Guvernului și a Bisericii Anglicane, condusă de monarhul în funcție.

Iubirea lor a fost denumită „cea mai mare poveste de dragoste din secolul al XX-lea”, iar Edward a abdicat după doar 11 luni petrecute pe tron și a trăit în Franța. Astfel, tatăl Elisabetei, George al VI-lea, a devenit în mod surprinzător rege.