S-au cunoscut intr-un bordel, s-au casatorit si erau fericiti pana cand totul s-a aflat! Un instalator a intrat in casa lor si a descoperit nenorocirea – Ce ii facuse sotul femeii e de domeniul SF:

Cazul lor a socat o lume intreaga. Povestea lor este uimitoare de la inceput pana la final. Cei doi s-au cunoscut la bordel si au trait o poveste de dragoste ca in filme, pana cand ceva neasteptat s-a intamplat. Nimeni nu se astepta la asa ceva.

Povestea lor a luat o intorsatura tragica atunci cand cuptorul lor s-a stricat si barbatul a chemat un instalator sa ii repare cuptorul. Ce a gasit acesta a fost de-a dreptul socant.

Acesta a observat un miros ciudat care venea din cuptorul stricat. Povestea a iesit imediat la iveala.

Marcus Volke a omorat-o pe sotia lui, Mayang Prasetyo, dupa care i-a gatit cadavrul si apoi s-a sinucis. Totul a inceput sa fie ciudat dupa ce barbatul a chemat un instalator sa ii repare cuptorul in care o gatise pe sotia moarta, scrie The Sun.

Acesta i-a spus ca i se pare ca miroase ceva ciudat in casa, insa Marcus a dat din umeri mirat spunanand ca i se pare si ca totul este in regula.

Barbatul a alertat politia si astfel crima care a socat intreaga Australie a iesit la iveala. Chiar si vecinii sustineau ca din casa acestuia vine un miros greu de carne gatita. Cei doi se cunoscusera intr-un bordel.