S-au despărțit, dar ce se întâmplă acum cu Mirabela Dauer și Raoul este incredibil. Ipostaza în care au apărut cei doi a șocat pe toată lumea. Chiar artista a făcut anunțul neașteptat: „Noi vom…”

După o perioadă în care nu au mai apărut deloc împreună, Mirabela Dauer și Raoul au uluit pe toată lumea cu ipostaza în care s-au afișat.

Cu ani în urmă, Mirabela Dauer și Raoul făceau furori cu duetele lor. Au ajuns însă la despărțirea și fiecare și-a spus of-ul, la momentul respectiv, despre relația profesională dintre ei.

Raoul, pe numele său real Rareș Borlea, a explicat, la un moment dat, adevăratul motiv pentru care nu mai cântă cu celebra artistă. La rândul ei, Mirabela Dauer se declara dezamagită de Raoul.

Acum, marea cântăreață a generației de aur a muzicii românești a uimit pe toată lumea. Ea a făcut publică o fotografie în care apare alături de nimeni altul decât Raoul. Este pentru prima oară când cei doi apar împreună după ce s-au separat profesional.

Ce spune Mirabela Dauer

În imaginea respectivă, Mirabela Dauer apare, extrem de zâmbitoare, alături de Raoul, la malul mării. Cei doi radiază de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat în relația lor.

„Noi nu am fost certați!!!! Numai cântam DUETE!!! Fiecare are drumul lui!!! Nu vă mai agitați inutil!!!! Noi vom rămâne prieteni MEREU!!!!!”, le-a explicat Mirabela Dauer internauților care au luat-o la întrebări.

„Asta înseamnă ce cred eu că înseamnă, Mira?!”, a întrebat-o o admiratoare pe binecunoscuta artistă.

„Nu!!!!! Ne am vazut!!!! Atâta tor!!!!!!”, a mai spus ea.

Raoul: „Nu mă pot certa cu omul care mi-a deschis atâtea drumuri”

Raoul a declarat, în exclusivitate pentru Libertatea, care este legătura sa cu Mirabela Dauer.

„Nu mă pot certa cu omul care mi-a deschis atâtea drumuri. Este un idol pentru mine. Îi mulțumesc nespus pentru tot ceea ce a făcut și prietenia noastră va merge mai departe”, a afirmat Raoul în exclusivitate pentru Libertatea.

Sursa: libertatea.ro