S-au făcut de râs singuri! Nicolae și Nicoleta Guță, gafă uriașă pe internet… Ce-au făcut în sufragerie a uimit toată România. În poze toți fanii au observat detaliul uluitor

Deși Nicoleta Guță are mai multe „imobile”, vila de la Petroșani este locul pe care se pare că îl preferă cel mai des. Unii spun că este „palatul” pe care l-a primit cadou chiar de la tatăl ei, asta deoarece Nicolae Guță ar fi ridicat mai multe case în Petroșani, pentru toți cei cinci copii ai săi din Valea Jiului…

Cu toate acestea, „palatul” Nicoletei este cea mai spectaculoasă clădire ridicată de Guță: este amplasată pe un teren uriaș, însă abia interiorul îți ia cu adevărat ochii. Nu se știe ce motiv a avut Nicoleta pentru ca în sufrageria, imensă de altfel, să pună faianță pe pereți. Se pare însă că pereții ca de baie, cu o faianță maro și cu un model decorativ la mijloc, îi plac tare mult fetei lui Guță, pentru că apar în mai toate selfie-urile manelistei. De altfel, chiar atrag atenția, pentru că faianța strălucește în mai toate pozele!

Iată imaginile unde faianța este „personajul principal”:

CITEȘTE ȘI:

După ce Guță a vorbit urât despre ea, Narcisa s-a enervat și a spus lucrurilor pe nume! Nicolae Guță a rupt tăcerea, nimeni nu a știut asta despre ei doi: ,,Între noi au existat motive dezastruoase de…”

Paparazzi i-au surprins în urmă cu câteva zile pe Nicolae Guță și pe Narcisa în mall, dar nu era împreună, ci alături de alte persoane: Narcisa a mers cu fiul ei, pe când Guță era cu Cristina. Jurnaliștii mondeni speculează că manelistul nu părea foarte fericit alături de soție, ceea ce poate da de gândit fanilor că ar fi posibilă o împăcare cu Narcisa.

Narcisa Guță a declarat pe acest subiect că îl va aștepta mereu pe Guță: ,,Pana voi avea plete albe, eu o sa-l astept pe Guta. Stii cum e Guta, e imprevizibil. S-a cam plictisit de viata, face el sala nocturna. Pozitia mea e de sefa si cand voi face, voi face public. Daca ii plac fetele cu silicoane, chestii, trestii, am zis sa o dau si pe sala, pe diete. In primul rand, ma simt o femeie norocoasa, Dumnezeu m-a lasat cu o minte ok. Nu sunt injosita”.

Pe de altă parte, iubirea vieții ei pare să nu-i împărtășească sentimentele. Nicolae Guță a rupt tăcerea în privința acesteia și a spus lucrurilor pe nume:

,,Ma abtin sa comentez orice. Fiecare suntem pe drumul nostru si asta spune totul. Ne intelegem bine. Sunt ok cu Cristina. Zvonuri complet aiurea ca ne despartim. Pana la ora actuala, Narcisa nu are niciun venit. Din ce traieste? Raspunsul asta spune totul. Evident ca din banii mei traieste. Responsabilitatea fata de copii nu trebuie pasata unui singur parinte. Narcisa trebuie sa se educe pe ea, trebuie ea sa treaca printr-o schimbare radicala ca Alberto sa invete ceva. Nu ar mai fi o sansa de impacare pentru ca o iubesc pe Cristina. Intre noi au existat niste motive dezastruoase de despartire. Pe Alberto il iubesc mult, dar regretul meu e ca nu am cuvinte de zis in fata lui.”

Narcisa este, însă împăciuitoare: ,,Sunt obisnuita cu chestii din astea. Cum sa nu-l las sa aiba un cuvant asupra lui Alberto? De ce nu vine sa-l scoata la plimbare? M-as bucura sa-l ia. Sunt nebuna? El nu mi-a dat bani de un an si sase luni, nici lui Alberto nu i-a dat. Inima si dragostea sunt cele mai importante. Nu i-a dat un leu de un an si sase luni lui Alberto. De fumat, nu fumez, de baut, nu beau, nu ma duc la oameni. Cu ce sa ma educ? II transmit sa isi revina, sa revina pe lumea asta. Rau nu ii doresc niciodata”.

Sursa: wowbiz.ro