Scandal uriaș! O acuză pe mama Mariei Constantin că i-a furat soțul. Declarațiile ei după ce a vorbit cu cântăreața sunt uimitoare. Ce i-a zis Maria Constantin

Numele femeii din imagine este Anca, ea o acuză pe mama Mariei Constantin că i-a furat soțul, mai mult, aceasta spune că din cauza mamei cântăreței bărbatul ei a plecat de acasă, și-a părăsit familia, și are acum o relație cu mama Mariei Constantin.

Iată care a fost declarația Ancăi pe acest subiect în cadrul unei emisiuni televizate:

,,Nu ştiu ce l-a atras, dar asta e concluzia mea: pentru bani. Că altfel nu şi-ar fi lăsat familia. Sunt sigură că are bani (n.r.- mama Mariei Constantin). De multe ori auzeam ce vorbeau la telefon, că el e singur, ea e singură, că s-au săturat de singurătate. O minţea că sunt, de fapt, fata lui şi fetiţele noastre sunt, de fapt, nepoatele lui.

După ce a plecat el, am plecat şi eu. Tot el mă întreba de ce am plecat. El ar fi vrut să stau acolo cu chirie şi el să rămână cu ea. Aşa mi-a zis, să stau acolo şi are grijă de mine. Nu mi-a convenit.

I-am dat câteva mesaje ei şi i-am spus că e bărbatul meu, că avem copii. Dacă îi era milă cred că îl părăsea ea. Dacă a rămas cu el, nu văd nicio urmă de remuşcare.

Am vorbit cu Maria pe Facebook, încercam să îi explic că e bărbatul meu. Maria îmi spunea că mama ei e fericită cu el. Îmi cerea certificatele fetelor. Oare cum să îi demonstrez că sunt fetiţele mele?”

Anca este în prezent însărcinată din nou în luna a șaptea, dar precizează că nu și-a făcut până acum vreo ecografie. În același timp, Tata Silvian nu recunoaște că ar avea o relație cu mama Mariei Constantin, ci spune că a plecat de acasă deoarece nu mai putea întreține de unul singur familia.

Declarația lui Tata Silvan a fost scurtă și la obiect: ,,Nu e adevărat (că are o relaţie cu mama Mariei Constantin). Am mai auzit povestea asta, nu e adevărat”.

Sursa: cancan.ro

CITEȘTE ȘI:

Maria Constantin și-a făcut bagajul și s-a întors acasă la primul soț! Cum a reacționat copilul ei când a văzut-o

În plin proces de divorț de Marcel Toader, Maria Constantin nu poate uita de cel mai important bărbat din viața sa. Artista de muzică populară și-a făcut bagajele și s-a întors la primul soț, acolo unde o așteaptă de fiecare dată fiul său, Codruț.

Copilul locuiește de ani de zile cu tatăl său și cu actuala soție a acestuia, iar din când în când, Maria merge să îl vadă sau să plece împreună în excursii.

Maria a fost acuzată de multe ori că și-a abandonat copilul, ba mai mult decât atât, fostul soț a declarat că nu întotdeauna copilul vrea să vorbească la telefon cu mama lui, însă ultima reîntâlnire a fost una emoționantă pentru amândoi.

Potrivit wowbiz.ro, întâlnirea mamei cu fiul ei a fost una extrem de emoționantă, cei doi izbucnind în lacrimi în momentul revederii. După ce emoțiile au trecut, iar Codrut a primit de la mama sa darul pe care aceasta i-l pregătise și adusese din Cipru, din vacanța sa, Maria și-a luat fiul și au plecat împreună, la oraș, pentru a se plimba și pentru a vorbi.

„Au fost la un film pentru copii, apoi la masă și la locurile de joacă pentru cei mici. S-au plimbat, și-au cumpărat tot ce și-au dorit și au putut să vorbească în voie unul cu altul. Și-au făcut planuri pentru vacanța de Crăciun, pe care doresc să o petreacă împreună, la București. Atât pentru Maria, cât și pentru Codruț revederea a fost emoționantă”, a declarat o persoană din preajma Mariei Constantin.