retete gustoase

Scene cutremurătoare la înmormântarea lui Cristi, mirele mort la o zi de la nuntă. Șase ambulanțe au ajuns la cimitir

Scene cutremurătoare la înmormântarea lui Cristi, mirele mort la o zi de la nuntă. Șase ambulanțe au ajuns la cimitir

Cristi, mirele mort la o zi după propria nuntă, a fost condus pe ultimul drum! Familia tânărului este în stare de șoc!

Loading...

Destin crunt pentru Cristi și soția lui, Laura. Cei doi tineri, din Rădăuți-Prut, județul Botoșani, abia ce se căsătoriseră, însă soarta a fost prea dură cu ei, iar Cristi a pierit în urma unui accident rutier. Bărbatul și-a pierdut viața, la doar o zi după nunta cu Laura, o tânără de 20 de ani, care a rămas acum văduvă. 

Cristi a murit după ce autoturismul în care se afla s-a izbit de un cap de pod. Astăzi, bărbatul a fost condus pe ultimul drum, iar soția lui, Laura, a rămas singură la 20 de ani și cu un mare gol în suflet.

Aveau toată viața înainte, însă nu au apucat să se bucure de căsnicia lor. Trei dintre tineri au reușit să scape dintre fiarele autovehiculului, însă pentru Cristi și un alt pasager autoritățile ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic. Mai mult, în urma verificărilor făcute de oamenii legii, s-a constatat faptul că șoferul consumase băuturi alcoolice:  „La data de 25 octombrie 2021, în jurul orei 4:30, am fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Miorcani a avut loc un accident de circulație soldat cu victime. 

Din verificările efectuate până în acest moment, a reieșit faptul că un tânăr de 22 de ani, din comuna Rădăuți Prut, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 24 C, direcția de deplasare, dinspre Miorcani înspre Cotu Miculinți, a pierdut controlul asupra volanului și a întrat în impact cu un cap de pod de pe partea dreaptă a sensului de mers.  

În urma impactului, a rezultat decesul a doi tineri, de 28 de ani și de 26 de ani, pasageri în autoturism, ambii din comuna Rădăuți Prut. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât conducătorul auto cât și un alt pasager care se afla în autoturism în momentul producerii accidentului nu au suferit leziuni corporale.”  au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani

Bărbatul de 28 de ani a fost înmormântat, astăzi, iar familia lui a fost în stare de șoc. La fața locului au fost prezente șase ambulanțe, iar câteva persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Laura a rămas văduvă la 20 de ani și nu s-a putut bucura de o viață alături de bărbatul pe care-l iubește.