Secretul nu mai e secret! Asta e diploma de BAC a Biancăi Drăgușanu! Acum totul e clar pentru toată lumea!

Bianca Drăgușanu pare să dorească să arate cât mai mult „din casă” fanilor săi din mediul virtual. Așa s-a întâmplat și acum, când prezentatoarea le-a arătat acestora cu ce notă a trecut examentul de bacalaureat. De acum nu mai e un secret și toată lumea poate vedea cât de mult a învățat ea în liceu, deși, probabil, nimeni nu se aștepta.

„Am aflat şi eu că am un mare secret pe care îl ţin în super secret. Uite că de fapt secretul nu mai e secret”, a scris Bianca Drăguşanu pe pagina personală de facebook, dorind, probabil, să pună capăt speculațiilor care se tot făceau în presa mondenă pe această temă. Bianca a ales să fie sinceră și deschisă, lucru foarte apreciat de către fanii săi.

Bianca Drăguşanu a obţinut la Limba şi Literatura Română – oral – nota 9, la Limba şi Literatura Română – scris – nota 9, la Engleză a obţinut nota 8,50, la Matematică a luat nota 7, 20 , la Tehnica Servicii Consumatorilor a luat nota 10, iar la Educaţie Fizică – nota 10.

Totuși, cârcotașii nu s-au putut abșine și i-au lăsat comentarii unde au corectat-o, Bianca greșise un cuvânt în descrierea pozei: „Este ‘de fapt’ nu ‘defapt'”, a sesizat un prieten virtual.

Iată cum arată diploma de Bacalaureat a Biancăi Drăgușanu:

Sursa: wowbiz.ro 

CITEȘTE ȘI: 

Cristina, tânăra care a aflat că are cancer în ziua în care a născut, a luptat până în ultima secundă. Ultimul mesaj e tulburător

Cristina Manea s-a stins miercuri, după ce tratamentul administrat de medici nu a ajutat-o. Cazul ei este unul cumplit fiindcă în ziua care trebuia să fie una dintre cele mai fericite ale vieții sale, Cristina a aflat că suferă de un tip rar de cancer.

Moartea ei a fost fulgerătoare, iar cei din jur nu își pot reveni din șoc. Și-a născut fetița perfect sănătoasă, a ținut-o în brațe pentru câteva clipe, iar peste câteva zile a murit. Cu câteva zile înainte de tragedie, fratele Cristinei a postat pe un grup dedicat Cristinei că singurul lucru pe care oamenii care o iubesc îl mai pot face pentru ea este să se roage pentru sănătatea ei.

„Bună seara! Sora mea Cristina Manea are mare nevoie de rugăciunile noastre în momentul ăsta. Azi i-au administrat şi a treia doză de vaccin, doctorii turci, iar situaţia ei nefiind foarte bună. Un miracol o poate salva… 😭😭😭 Ea se află acum sub efectul sedativelor, nu în comă aşa cum se vociferează. Vă rog să ne rugăm cu toţii pentru ea, pentru că are nevoie de o minune”, este mesajul lui Dani, fratele acesteia, pe grupul destinat ei. Mesajul a fost postat pe data de 5 ianuarie 2017, cu câteva zile înainte ca aceasta să se stingă din viaţă, potrivit spynews.ro.

Singura speranţă pentru Cristina a fost un tratament complicat şi costisitor, cu jumătate şanse de vindecare, evaluat la 70.000 de euro, bani de care familia nu dispunea în acel moment. Oamenii au aflat şi s-au mobilizat rapid pentru a o ajuta. În aproape două săptămâni au fost strânşi toţi banii, scrie adevarul.ro. Tot efortul a fost, însă, în zadar, Cristina Manea era în ultimele zile tot mai slăbită, și miercuri a pierdut lupta cu boala.

Dumnezeu să o odihnească!

Sursa: spynews.ro