Secretul teribil ascuns de către Denisa! Ce se afla în spatele imaginii perfecte pe care și-o crease e cumplit! Abia acum s-a aflat! Are legătură cu…

Conform mărturisirilor făcute de Florin Peşte, unchiul artistei, aceasta ar fi plătit sume uriaşe ca taxă de protecţie cămătarilor.

“Asta ştiu sigur, că i-a luat o sumă de bani, 15 mii de euro. N-o să dau detaliile, cum şi ce, i-a luat banii dar Denisa l-a sunat pe taică-su, şi i-a spus de banii ăştia, la care doamna Lenuţa a spus că banii au fost daţi ca şi taxă de protecţie. Deci, cum ar veni, să-i prostească mai departe. Pentru interlopi. Liviu a avut probleme şi Liviu a avut probleme că a fost fugit cu Denisa 4 luni sau jumătate de an, la Bistriţa. Tocmai din motivul ăsta, de frica cămătarilor. Când faci lucruri de genul ăsta, trebuie să ţi le asumi, că odată şi odată vor ieşi la suprafaţă. (…) Era şi normal, (n.r.: să primească ameninţări) trebuia să dea banii”, a declarat Florin Peşte în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult de atât, acesta mai susţine că familia Denisei nu i-ar vrea bine, ci ar fi interesaţi doar să-i ia banii cântăreţei pentru a-şi plăti datoriile.

„M-a sunat soţia să-mi spună să urce cineva sus neapărat că avea o criză Denisa, criză de durere mare şi în timpul crizei i-a spus soţia lui Liviu că „moare asta şi noi nu ne-am plătit nici casa”. Şi atunci soţia mea a luat atitudine şi a spus că „sunteţi sănătoşi, bucuraţi-vă de chestia asta, nu vă mai gândiţi acum, nu e momentul să vă gândiţi la chestia asta”. „Sunteţi sănătoşi, munciţi, şi eu am rate, şi toată lumea are rate”. De atunci mi s-a părut diabolic totul d-asta am luat si atitudinea asta să spun ce spun acum. Nu e vorba de o discuţie intimă”, a mai dezvăluit cântăreţul.

Sursa: Wowbiz