Shakira are nevoie de cel mai bun chirurg din lume. Hemoragia a pornit din senin, apoi a venit anunțul. Ce boală cumplită

Cântăreța Shakira și-a amânat întreg tuneul din 2018, concert după concert. Dacă la început toată lumea a crezut că e vorba despre o problemă minoră, acum e clar că se întâmplă ceva mult mai grav, din moment ce artista a luat deja legătura cu cel mai bun chirurg din lume.

De altfel, Shakira a anunțat că suferă de hemoragie la corzile vocale, acesta fiind motivul anulării concertelor. Iar recent aceasta a mers la un consult la chirurgul ORL Steven M. Zeitels, considerat a fi cel mai bun din lume. El a operat deja vedete ca Adele sau Sam Smith.

Operația pe care Shakira trebuie să o suporte este una care se realizează sub anestezie generală, iar în urma ei vocea poate suferi modificări. Adele, oprată în 2011, a mărturisit că timbrul ei a suferit modificări.

Shakira nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, ea având, conform presei, probleme de mariaj cu Gerard Pique. Recent, ea a fost văzută certându-se cu soțul său într-un restaurant.

Iar problemele frumoase din Columbia nu se opresc aici. În presă au apărut informații conform cărora ar fi suspectă de fraudă fiscală, în scandalul ”Paradise papers”, alături de alte vedete, precum Nicole Kidman sau Madonna.

Și Janet Jackson, o altă cântăreață faimoasă, sora lui Michael Jackson a avut probleme de acest gen.

Cea mai de succes soră a regretatului Michael Jackson a anunțat prin intermediul rețelei sociale Facebook că din cauza problemelor de sănătate trebuie să se opereze și e nevoită să amâne și turneul său muzical „Unbreakable”, cel puțin până la primăvară.

Janet va fi supusă unei intervenții deoarece e suspectă de cancer laringian.

”Am aflat de la medici că trebuie să mă operez cât mai curând. Cu mare părere de rău vă anunţ că trebuie să amân turneul mondial „Unbreakable” până în primăvară. Fiecare dată va fi reprogramată. Vă rog să vă păstraţi biletele. Rugaţi-vă pentru mine, pentru familia mea şi pentru întreaga companie, în aceste clipe dificile. Nu voi mai face niciun comentariu în plus”, a scris cântăreața în vârstă de 49 de ani.

Conform unui apropiat al familiei Jackson, “Katherine și Joe sunt foarte speriați și suportă greu această situație. Le este frică să nu mai piardă un copil. Janet a fost foarte curajoasă, încercând să își ascundă teama de față cu părinții ei, însă a avut o cădere nervoasă în prezența soțului ei, Wissam, atunci când Kathrine și Joe nu erau în preajmă.”, a notat site-ul american Radar Online.

Dacă tumoarea este de natură canceroasă, acesta ar fi sfârșitul carierei muzicale a lui Janet Jackson.

 

 

Sursa libertatea.ro