Și-a condus fiica la altar, iar înainte de cununia religioasă, tatăl i-a spus o poveste emoționantă ginerelui său. Toată lumea a început să plângă:

Nu este deloc un moment ușor pentru un tată să își lase fiica să plece de acasă, să se căsătorească și să își întemeieze propria familie.

Nu este nimic neobișnuit ca tații să fie extrem de emotivi atunci când îți duc fiica în fața altarului pentru a deveni soție.

De-a lungul timpului, acești tați au devenit din ce în ce mai creativi în legătură cu acest moment, iar tatăl de mai jos a devenit protagonistul unui moment de neuitat.

Chiar în momentul în care și-a dat fiica în fața altarului, tatăl a avut un discurs care a emoționat pe toată lumea în biserică.

El și-a început cuvântarea prin a-i spune lui Philip, mirele, o poveste scurtă despre cadoul pe care avea să i-l dea în acea zi specială.

El a subliniat că el a fost primul care a ținut-o în brațe, iar prima rugăciune pe care a spus-o pentru ea a fost ca Dumnezeu să o facă să fie ca mama ei. Ca răspuns la rugăciunea sa, ea era iubitoare, darnică, bună și gentilă cu cei din jurul său.

Apoi, el s-a rugat ca Domnul să o facă să fie și ca el. Din nou, Dumnezeu i-a făcut voia și acum ea putea să facă multe lucruri despre care se presupune că sunt roluri ale bărbaților. Poate conduce un tractor, poate conduce un camion și chiar încarcă fân și mestecă tutun.

Tata s-a rugat mai târziu ca Dumnezeu să îi facă fiica să fie ca El. Ca răspuns la rugîciune. ea și-a dorit să servească oamenii și să fie asistentă medicală. De asemenea, a stat lângă oameni până în ultima clipă și a mers în misiuni.

Cea mai emoționantă parte a poveștii a fost probabil atunci când tatăl a spus cu fiicei lui îi lipsea ceva. Așa că l-a rugat pe Dumnezeu să o facă fericită. Și, ca răspuns la această rugăciune, l-a întâlnit pe Philip!