Și-a încuiat capul într-o cușcă rotundă, apoi a dat cheia soției dintr-un motiv tulburător. Acum nu poate trăi fără ea, și-o dă jos doar când mănâncă. E dureros ce a făcut omul timp de 20 de ani

Orice persoană cunoaște pericolele fumatului, însă în ciuda avertismentelor constante care apar chiar și pe pachetul de țigări, oamenii continuă să fumeze din cauza mai multor motive, însă principalul este dependența. Oamenii fumează de decenii și a devenit o parte a vieții multora. Pe lângă faptul că dăunează sănătății, e și costisitor, în cele din urmă fumatul te lasă bolnav și falit – însă numai fumătorii înțeleg cât e de greu să te lași.

Aflat în situația de a dori să se lase de fumat, un bărbat din Turcia și-a închis capul într-o cușcă și a dat cheia soției sale. Se pare că acea cușcă din jurul capului îl împiedică să mai fumeze, iar soția sa i-o dă jos doar când trebuie să mănânce, după care și-o pune la loc. Ibrahim Yucel a dorit să își țină promisiunile făcute familiei atât de mult, încât a inventat el însuși un aparat aproape medieval care nu-i permite să mai fumeze.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani spune că a fumat două pachete de țigări pe zi timp de peste 20 de ani, dar a decis să se lase după ce tatăl lui a murit de cancer la plămâni. A încercat pe toate căile, dar nu a reușit. Soția lui spune că la început era jenată și rușinată de idee, dar că acum îl sprijină pentru că a văzut că soțul ei e foarte serios în ceea ce privește abandonul tutunului.

Yucel poate respira și poate vedea, dar nu își poate apropia mâinile de cap, în plus, printre crăpături, poate sorbi apă cu paiul.

Iată mai multe imagini din viața acestui om care a găsit o soluție unică pentru problema sa:

CITEȘTE ȘI:

Vladimir Drăghia este un om cu multe talente: actor, fost sportiv de performanță, om de televiziune, scriitor, dar și un împătimit al designului interior. A jucat în telenovele, reclame, este și scenarist, a fost înotător de performanță, ba chiar a fost pentru o perioadă în lotul olimpic. După liceu a obținut două burse în Statele Unite, apoi a plecat în Italia. Acum spune că libertatea este ceea ce i-a format caracterul.

„Prefer sa lucrez intens, cat pot, trei sau patru luni, dupa care vreau sa iau o pauza. M-am invatat cu libertatea si imi este necesara. Probabil ca vine si ca o compensare pentru perioada in care eram la internat (n.r. perioada petrecuta la Centrul Olimpic, in Braila) si trebuia sa plec numai cu bilet de voie”, a declarat vedeta.

Acum Vladimir este în centrul atenției din nou, de când a devenit concurent la Exatlon România, însă puțini știu cum arată iubita lui, Alice Cavaleru, cea care i-a și dăruit o fetiță superbă, pe Alaia Zora pe data de 9 iulie 2017.

Alice a ținut neapărat să nască natural, și a și povestit despre această experiență, despre care spune că a făcut-o mai puternică și mai pregătită pentru ce a urmat: „Acum o lună, cu două ore înainte să se nască Zora. Eram în travaliu de şapte ore, iar peridurala m-a făcut să ţopăi de bucurie prin sala de naşteri. A fost o experienţă minunată, a fost momentul meu de glorie! Nu spun că este usor să naşti natural, dar te face să te simţi puternică şi te pregăteşte pentru ce urmează. E o experienţă pe care eu mi-am dorit mult să o trăiesc şi mă bucur că nu am lăsat teama să mă priveze de momentul nostru de nota 10. Desigur, este important şi unde, şi cu cine naşti.” a scris Alice, potrivit spynews.ro.

Ceea ce știu și mai puțini oameni este faptul că Alice are propria afacere cu hăinuțe de bebeluși: „Aici vei găsi o selecţie deosebită de hăinuţe pentru fetiţe şi băieţei cu vârsta cuprinsă între şase luni şi patru ani. Seturi de îmbrăcăminte pentru copii, salopete adorabile pentru bebeluşi, jachete şi paltonaşe, toate de o calitate superioară, gata pentru tăvăleală. Pentru că punem preţ pe estetică, am ales cele mai drăgălaşe modele ca să îî însoţească pe micuţi în aventurile lor de zi cu zi.”, spune descrierea de pe site, potrivit kfetele.ro.

Iată câteva imagini minunate cu frumoasa familie a lui Vladimir Drăghia: