Și-a mărit sânii, s-a pus pe slăbit și s-a făcut creață. Schimbarea e majoră. Cum arată acum soția lui Dinu Maxer. Este uluitor!

Deea Maxer, soția lui Dinu Maxer, a trecut printr-o mare transformare de look. Aceasta s-a făcut creață. Deea Maxer, care este partenera de viață a muzicianului Dinu Maxer, se pregătește să își aniverseze ziua de naștere peste doar câteva zile, în dtata de 15 februarie.

În apropierea aniversării sale, Deea Maxer, care a mărturisit că a avut dintotdeauna probleme cu dieta, a decis să facă o schimbare de look. Tranformarea prin care a trecut Deea Maxer este uimitoare. Ea a decis să renunțe la părul drept și s-a făcut creață.

Schimbarea a fost pe placul admiratorilor Deei Maxer, care au complimentat-o pentru felul în care arată. „Înainte de ziua mea am hotărât să fac această schimbare. Sper să vă placă!”, le-a transmis Deea Maxer admiratorlir săi de pe rețelele de socializare.

 

CITEȘTE ȘI: 

Anda Adam, mai slabă ca oricând. A dat jos aproape 10 kilograme! Asta e dieta cu care a slăbit rapid într-o singură lună!

În ciuda faptului că Anda Adam a născut recent, ea este deja una dintre cele mai sexy mămici din showbiz, reușind mereu să facă senzație. În plus, cântăreața a dezvăluit și care este dieta minune pe care a folosit-o pentru a reveni la silueta de invidiat cu care ne-a obișnuit.

Frumoasa și talentata cântăreață a mărturisit că dieta i-a fost recomandată de o prietenă bună, și că este foarte eficientă: a slăbit 6 kilograme într-o singură lună, însă principiul pe care se bazează cura de slăbire este simplu și se bazează pe renunțarea la două ingrediente: sarea și zahărul.

Anda Adam a mai precizat și că această dietă te poate ajuta să pierzi chiar și 14 kilograme în doar două luni, dacă renunți complet la sare și la zahăr. Cântăreața a mai mărturisit și că pe parcursul acestei diete, timp de o lună a mâncat absolut orice, mai puţin cele două ingrediente interzise şi a reuşit să dea jos 6 kilograme. Se pare că dieta minune i s-a potrivit ca o mănușă vedetei, care a ajuns astfel să aibă nişte forme apetisante.

Anda Adam nu a rezistat prea mult în cadrul competiției „Exatlon” datorită problemelor de sănătate apărute chiar în timpul competiției, drept urmare s-a întors în țară pentru a suferi o operație la genunchi. Nimeni nu ştia, însă, până acum, ce a determinat-o pe cântăreaţă să evolueze în echipa „Faimoşilor” şi să treacă prin probe sportive îngrozitor de grele. Nu e vorba de celebritate, căci Anda Adam se bucură cu siguranţă de ea, ci e vorba strict de bani…

Se pare că Anda Adam are mari datorii și nu mai știe ce să facă. Bunăstarea pe care o afișează în public e doar o fațadă, adevărul e că, în realitate, cântăreața are mari probleme financiare. Firma ei, „Anda Adam Company”, a mers mai mult pe pierdere – cel puţin după evidenţele contabile – şi a acumulat datorii uriaşe! Este vorba de suma de 208.000 euro, înscrisă la ANAF şi reprezentând impozite, asigurări sociale datorate, alte dări la stat, dar şi un credit, potrivit cancan.ro.

Deși Anda Adam ar fi dorit ca totul să rămână ascuns de ochii presei, adevărul a ieșit la iveală mai ales fiindcă magistraţii unei judecătorii din Bucureşti au încuviinţat executarea silită a cântăreţei, prin firma sa, în contul datoriilor acumulate la una din cele mai mari bănci din România, astfel că toate lichidităţile cântăreţei, conturile şi activele au fost puse sub sechestru.

Dacă ar fi câștigat marele premiu de 100.000 de euro, solista și-ar fi putut plăti măcar jumătate din datorii. Doar astfel s-a putut Anda despărți de fiica sa, Evelin, care se uita în fiecare zi pe fereastră, sperând că „vine mami”.