Și-a prins părul în cozi, l-a împletit, și apoi a început să tundă tot. Ce i-a ieșit a făcut-o celebră, transformarea e spectaculoasă, e de nerecunoscut! Unii spun că e nebună, dar acum toată lumea vrea să facă la fel ca ea

Dacă îți dorești o schimbare de look nu trebuie întotdeauna să apelezi la specialiști, deși nu este mereu indicat să faci experimente pe tine, acesta nu este și cazul tinerei care face subiectul acestui articol care, datorită acestui experiment reușit, a devenit o mică vedetă pe rețelele sociale după ce și-a tuns părul într-un mod foarte special.

Tânăra din imagini se săturase de părul ei care era extrem de lung, așa că nu a mai stat pe gânduri, a trecut direct la fapte. Și-a prins părul în cozi, iar apoi și-a împletit cozile. Fără să ezite absolut deloc, apoi a început să se tundă puțin câte puțin.

Totul a fost finalizat după ce și-a aplicat o vopsea într-o nuanță electrică. Ceea ce a ieșit, puteți vedea în imaginile de mai jos, care prezintă toate etapele experimentului:

CITEȘTE ȘI:

Ce mesaje au primit părinții Lidie Buble la începutul relației artistei cu Răzvan Simion. „Au început să-i sufoce cu telefoane, scrisori și poze”

Lidia Buble a povestit prin ce chinuri au trecut părinții ei în momentul în care s-a aflat despre ea că are o relație cu Răzvan Simion.

Cântăreața Lidia Buble, care recent a fost atacată cu fructe la un concert pe care l-a susținut la Mizil, a dezvăluit ce mesaje au primit părinții ei de la Deva atunci când s-a aflat că trăiește o poveste de dragoste cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion.

Despre artistă s-a spus că a fost cea care l-a despărțit pe Răzvan Simion de Diana, femeia cu care are doi copii, Ianca și Tudor.

La momentul în care și-a început relația cu Răzvan Simion, părinții Lidiei Buble au fost bombardați cu telefoane, scrisori, poze și mesaje deloc plăcute la adresa fiicei lor.

„Viața ca persoană publică este foarte expusă. Oamenii mereu vor judeca. Au fost foarte multe critici legate de relația mea cu Răzvan. Ai mei au foarte mare încredere în mine, însă. Ei știu ce au crescut acasă. Au început să-i deranjeze și pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori și poze. Atunci, da, nu le convenea. Pentru ei a fost greu pentru că sunt niște oameni simpli, foarte credincioși și lor le place să stea așa mai feriți de viața asta de celebritate. De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine.

Mami și tati sunt niște persoane foarte deschise și au vorbit frumos, așa că de fiecare dată nu au fost probleme, dar evident nu s-au simțit bine.

Încercau să-i provoace și de multe ori le vorbeau și foarte urât despre mine că om. Îți dai seama că orice părinte este afectat când copilul lui este bombordat din toate părțile. Ziceau ceva de genul că „fata dumeavoastră a stricat casa, că și-a băgat nașul unde nu-i fierbe oala”, dar ai mei, mama, tata și frații mei mă cunosc foarte bine, încât știu că nu aș face niciodată vreun rău nimănui”, a spus Lidia Bule la Adevărul Live.