Sile Cămătaru, bunic în închisoare! Fiica interlopului a născut o fetiță sănătoasă. E de necrezut ce nume au putut să-i pună și cum arată camera micuței! Lux, nu glumă… Uite ce are pe perne

La începutul acestei săptămâni, interlopul Sile Cămătaru a devenit bunic în închisoare, după ce fiica sa, Nicoleta, a născut o fetiță sănătoasă pe care au botezat-o Nicole Giulia. Se pare că micuța este deja crescută în puf, părinții i-au amenajat un pat personalizat, cu perne pe care sunt imprimate coroana de regină, alături de numele ei!

„Bine ai venit acasă, puişorul meu frumos. Te iubim mult”, a postat Rebecca, sora Nicoletei, bucuroasă că a devenit mătușă. „Sa va trăiască, sa fie sănătoasă prinţesa”, au transmis prietenii apropiați ai familiei interlopului.

Sile Cămătaru este închis de trei luni după ce a fost condamnat la 5 ani și șase luni de închisoare, într-un dosar de infracțiuni de violență, șantaj, cămătărie, omor, dar și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, tocmai de aceea a sărbătorit nașterea nepoatei sale în spatele gratiilor.

Iată imaginea cu pătuțul micuței „prințese”: 

VĂ REAMINTIM CĂ în urmă cu ceva vreme băiatul lui Sile Cămătaru a transmis un mesaj periculos pentru dușmani în numele interlopului! „Numele Sile vine de la silențios, că toți pe unde îl văd, se dau pe silent! Mulți au…”

Unul dintre băieții lui Sile Cămătaru, mai precis, Daniel, i-a avertizat pe dușmani să își țină gura… Vasile Balint, interlop cunoscut mai ales sub numele de Sile Cămătaru, a petrecut mai mult de un deceniu în închisoare, după ce a fost condamnat pentru spargeri de locuințe, furturi, tâlhărie în formă continuată, lipsire de libertate, ultraj contra bunelor moravuri, șantaj, proxenetism, trafic de carne vie, răpire, constituire de grup de crimă organizată, mai pe scurt, le-a cam bifat pe toate!

Sile este în continuare cercetat în mai multe dosare, dar are și mulți dușmani care dau informații autorităților, tocmai de aceea unul dintre băieții lui Sile, Daniel, a simțit nevoia să îi avertizeze pe dușmanii tatălui său în mod direct, și ce e mai direct decât o postare pe Facebook? Iată ce le-a transmis „dujjjmanilor”: „As dori sa le dezvalui un secret tuturor „smecherilor” astia cu gura mare…numele Sile vine de la silentios, ca toti pe unde il vad se dau pe silent nu li se aude glasul in fata telefonului. Multi au glas sau pe la colturi alaturi de 4-5 persoane fac pe zmeii si spun fel si fel de chestii. Care are ceva personal cu noi va rog insistent spune-ti in fata pe care va tine, daca nu ramaneti pe silent si dati-va si pe invisible”, a scris fiul lui Sile Cămătaru.