Silviu Prigoană, distrus de durere! Mesajul pe care l-a scris pe coroană e înfiorător. Nume grele din România participă la înmormântare

Foto: cancan.ro

Printre persoanele publice care au vrut neapărat să le fie alături Anamariei Prodan și soțului acesteia, Laurențiu Reghecampf, se numără și Silviu Progoană. Politicianul nu a venit singur, ci împreună cu un bărbat în etate, care a sărutat-o pe obraz pe cunoscuta impresară și a îmbrățișat-o preț de câteva secunde – semn că cei doi au o relație apropiată. Când a sosit la catedrala unde era depus sicriul cu trupul lui Hary reghecampf, politicianul avea în mână o coroană mare de flori, potrivit cancan.ro.

Silviu Progoană, nebărbierit și îmbrăcat în negru, a ajuns la Catedrala Eroilor Înălțarea Domnului, din Târgoviște, cu o jumătate de oră înainte de începerea slujbei de înmomântare. Omul de afaceri a depus lângă sicriul lui Hary Reghecampf o coroană formată din garoafe albe și roșii, pe care era mesajul: „Sincere condoleanțe, fam. Prigoană”. Bărbatul care l-a însoțit pe Silviu Prigoană este tatăl său.

Soborul impresionant de preoți au oficiat slujba de înmormântare începând cu ora 12:00. Tatăl lui Laurențiu Reghecampf a încetat din viață duminică, 25 martie, după ce a suferit un stop cardio-respirator, după ce sâmbătă a fost dus de urgeță la spital.

„Ieri a fost dus de urgență la spital, medicii au făcut tot ce au putut ca să îl țină în viață, însă, din păcate, azi-dimineață… a murit… Dureros, extrem de dureros să vezi cum se scurge viața din trupul unei persoane atât de apropiată. Hary se confrunta cu mari probleme de sănătate. Reghe este, în acest moment, distrus de durere. Își iubea enorm tatăl. Acesta l-a sprijinit tot timpul. Suferea de diabet, boală care a avansat în ultimele luni. Este o durere incredibilă”, a spus un apropiat al familiei Reghecampf, potrivit cancan.ro.

Cu acest tragic prilej, impresara Anamaria Prodan a scris pe pagina ei de Facebook:

„Te-ai inaltat acum la stele

E trist si parca… prea devreme

Ti-ai luat cu TINE si iubirea MEA

Sa-ti fie alaturi langa INIMA TA.

Toti ingerii asteapta, raiul s-a deschis

Sa te primeasca, parca-i un vis

Un vis din care TU nu te vei trezi

Dar ce pacat ca nu vei mai fi….

TE IUBESC, TATA! Știu ca ne vei veghea de acolo, de sus, Forever (n.r.: întotdeauna)!

DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA, HARY REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de Facebook.

Tot ea a anunțat și informațiile despre înmormântare, prin același mod: „Pe 27 Martie 2018 îl conducem pe ultimul drum pe tatăl nostru, Hary Reghecampf. Slujba de înmormântare va avea loc la Catedrală Eroilor Înălțarea Domnului din Târgovişte, la oră 12. După slujbă, vom merge la Cimitirul Central din Târgovişte pentru înmormântare. Vă aştept la ora 14.00 pentru parastas”, a scris Anamaria Prodan pe Facebook.