Simona Gherghe, anunț de ultimă oră despre fiica sa. S-a întâmplat la nici un an! Vedeta, în lacrimi. Iată ce s-a întâmplat:

Simona Gherghe este o femeie împlinită, iar viața sa a căpătat un alt sens odată cu căsătoria cu Răzvan Săndulescu și cu nașterea primului lor copil, Ana Georgia. Fetița a venit pe lume 23 mai, zi cu o însemnătate aparte pentru Simona care și-a strâns pentru prima dată copilul în brațe.

Simona Gherghe e tare fericita dupa ce fetita ei a inceput sa faca primii pasi. Simona Gherghe a filmat-o pe micuta Ana Georgia in timp ce paseseste incet, fiind tinuta de manute. Vedeta de televiziune e in culmea fericirii. Ana Georgia a inceput sa mearga daca este ajutata, in curand vor urma si primii pasi nesustinuta.

„Ana si mersul”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de Facebook.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Nici machiajul n-o mai ajută, ce lovitură urâtă! Simona Gherghe, cearcăne cât pumnul și riduri uriașe! Replica dată unei fane i-a amuțit pe toți, nimeni nu se aștepta! Cum a reacționat când i-au zis că o vor înapoi pe Mirela Vaida

Prezentatoarea Simona Gherghe a surprins pe toată lumea în momentul în care a postat pe internet o imagine în care apare având cearcăne cât pumnul și riduri profunde sub ochi. Deși mulți s-au grăbit care mai de care să-i facă complimente, o fană a simțit nevoia să îi atragă atenția referitor la detaliile inestetice care nu mai pot fi ascunse nici de un machiaj profesionist.

La 8 luni din momentul în care a devenit mamă, Simona Gherghe pare să se resimtă după nopțile pierdute alături de prințesa ei, Ana. Vedeta este încercănată, iar rigurile din jurul ochilor par profunde. În momentul în care o fană i-a scris: „Mami, ce riduri ai!”, prezentatoarea i-a răspuns, aproape mândră, imediat: „Sunt ale mele Asumate!”. Astfel, Simona Gherghe poate reprezenta un model pentru toate femeile care cred că procesul îmbătrânirii este unul rușinos, nu unul natural și frumos, o dovadă a celor trăite o viață.

„Ridurile sunt frumoase, dumneata eşti frumuşică, dar tonul şi pronunţia alintată pe care le foloseşti în ultima vreme sunt chiar de nesuportat! Poate-ţi revii!”, „Simona Gherghe, aşa este, stai liniştită, toţi le avem mai devreme sau mai târziu! (…)”, „Îţi doresc multă sănătate, fericire şi bucurii alături de cei dragi, mai ales, alături de comoara ta. Dumnezeu să vă păzească şi să vă binecuvânteze” sunt trei dintre zecile de mesaje strânse de poza de mai jos, potrivit cancan.ro.

După ce Simona Gherghe s-a întors la cârma emisiunii, nu toți telespectatorii au fost fericiți de schimbare. Sub aceeași poză un fan chiar a scris: „O vrem pe Mirela înapoi”. Totuși, la acest comentariu, prezentatoarea a ales să păstreze tăcerea și să nu ofere vreo replică.