Simona Pătruleasa, chemată de urgenţă să-şi ia fiica de la „Bravo, ai stil!” „Ingrid are o educaţie de baltă” Incredibil ce reclamații a putut să primească! Parcă nu se mai terminau…

Ediţia de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil!” în jurul căreia au fost aduşi copiii vedetelor i-a lăsat un gust amar Simonei Pătruleasa. Fetiţa ştiristei de la Kanal d a spus tot ce i-a trecut prin cap, fanii emisiunii fiind enervaţi la culme de comentariile micuţei. Pentru tot ce a vorbit Ingrid, a fost trasă la răspundere mama ei celebră, telespectatorii fiind cei care i-au sărit în cap şi au sfătuit-o să nu o mai răsfeţe peste măsură.

Un juriu format din copii sinceri a fost o alegere mai puţin inspirată a producătorilor de la „Bravo, ai stil!”, care au primit critici pe bandă rulantă. Cele mai multe comentarii au vizat-o pe fetiţa Simonei Pătruleasa. Alături de Ingrid la masa juraţilor s-au aflat Jasmine Anne Marie, fetiţa lui Cristian Sabbagh, Lea şi Leon, copiii Mihaelei Cernea şi a lui Costin Craioveanu, dar şi micuţa cântăreaţă Maia. Ana, fiica ştiristei Silvia Ionita, a fost ajutorul de nădejde al Ilincăi Vandici. Puştii au comentat ţinutele concurentelor, dar telespectatorii nu au agreat prea tare idea, considerând că totul a fost un fiasco. Au lăudat-o pe fiica lui Sabbagh şi au lăsat comentarii răutăcioase la adresa fetiţei Simonei.

„Ingrid are o educaţie de baltă”, „Băi frate, fetiţa Simonei Pătruleasa dărâmă tot platoul. Răsfăţat copil”, „Nu îi poate tăia microfonul fetiţei? Pătruleaso, mai lasă ştirile şi fugi acasă la copil”, „Nu am putut să mă uit la emisiune din cauza fetiţei Simonei Pătruleasa”, „Simona, educă copilul. A fost greu să urmăresc emisiunea cu ea acolo!”. Cam aşa au sunat doar câteva dintre cuvintele dure pe care le-au primit producătorii show-ului de stil de la Kanal d, pe care Simona Pătruleasa le-a digerat cu greu.

 

Simona Pătruleasa a făcut patru fertilizări in vitro pentru a fi mamă

Simona Pătruleasa Ivanof (41 de ani) a trecut printr-o lungă luptă în îndeplinirea dorinței de a deveni mamă. Ani de tratamente și încercări, suferință fizică, dar și la nivelul moralului, nimic nu a descurajat-o pe știrista de la Kanal D.

Invitată la „Teo Show”, marți, 19 aprilie, Simona a povestit despre drumul său anevoios pe care a fost nevoită să-l urmeze pentru a deveni mămică. După sute de injecții în burtă și patru tratamente revoluționare, frumoasa brunetă căsătorită cu afaceristul Sabin Ivanof, a adus- pe lume, în 2011, pe Ingrid.

Despre încercările sale, Simona i-a povestit lui Teo Trandafir: „Aveam 35 de ani, mi se părea că nu mai am timp, am intrat în panică. Câțiva ani am încercat, iar la a patra încercare am reușit. Prin fertilizare in vitro am reușit să devin mamă. Am încercat prima dată în România, de două ori în Germania, iar a patra oară a fost cu noroc tot în România. De fiecare dată când am eșuat, nu mi-am pierdut speranța, știam că voi reuși și voi fi mamă. În perioada în care îmi doream să rămân însărcinată și eșuasem de trei ori, la a patra încercare, când am văzut-o pe doamna doctor, am știut că voi reuși.”

 

A citit o carte de rugăciuni timp de 40 de zile
Știrista crede că și ajutorul divin a fost un factor important în parcursul ei. O carte de rugăciuni primită de la un necunoscut i-a schimbat cumva viața: „În acea perioadă, în urma unui concurs, un băiat, Silviu, a ajuns la noi în redacție și mi-a dat Acatistul Bunei Vestiri, pe care îl folosesc și acum. Am citit 40 de zile la îndemnul băiatului care mi-a spus că mi se va împlini dorința și iată că așa a fost,” a adăugat frumoasa Simona.

 

A rămas gravidă din nou, dar a pierdut sarcina

Pentru că atât ea, cât și Sabin au frați, vedeta și-a dorit să-i mai facă și fetiței sale, Ingrid, un frățior sau o surioară. A și reușit să rămână din nou însărcinată, dar problemele de sănătate nu i-au oferit oportunitatea de a mai fi mamă: „Ne-am mai dorit copii, am mai încercat, am și rămas însărcinată și am pierdut sarcina la 10 săptămâni.”

 

 

Sursa click.ro