Slăbești 5 kilograme într-o săptămână! Cea mai rapidă dietă, pe care nu toată lumea o știe!

Cu această dietă vei slăbi 5 kilograme într-o săptămână. Dar asta nu înseamnă că trebuie doar să renunți la prăjeli și grăsimi. De asemenea, trebuie să-ți formezi obiceiul și de a bea apă, câte doi litri, în fiecare zi. Și mai ales, și de a face exerciții fizice.

LUNI:

În fiecare dimineață, pe stomacul gol, bea câte un pahar cu apă călduță și cu o linguriță de miere și trei linguri de lămâie. Poți mânca ce fructe vrei și câte vrei.

MARTI:

Poți mânca salate, legume la grătar, la aburi sau chiar crude. Atenție! Legumele nu trebui gătite în ulei! Fă mișcare timp de o oră.

MIERCURI:

În ziua de miercuri, poți combina dietele din primele două zile. Mănâncă multe fructe și legume și bea cel puțin doi litri de apă. Să nu uiți, de asemenea, să faci mișcare o oră. Excercițiile fizice sunt foarte importante!

JOI:

Poți mânca două, trei banane. Supă de legume, fără prea mult ulei și fără smântână. Bea doi litri de apă și fă mișcare cel puțin o oră.

VINERI:

Dimineața poți mânca niște cereale simple și un iaurt dietetic. Poți alegere fulgi de ovăz, pentru că sunt plini de nutrienți și îți vor da energia de care ai nevoie pentru întreaga zi.

La prânz, mănâncă o supă cremă de legume.

Seara, poți consuma două banane și un suc fresh de portocale.

SÂMBĂTĂ:

Sâmbăta poți mânca orez fiert cu legume, o supă cremă de legume și un pahar cu lapte bătut. Între mese, poți gusta morcovi cruzi. Bea cel puțin doi litri de apă pe zi și exerciții fizice timp de o oră.

DUMINICĂ:

Mănână legume la grăta, fără ulei, orez fiert simplu, supă și iaurt. Duminica, te poți „răsfăța” cu niște migdale, alune sau nuci. Acestea trebuie să fie crude!

În continuare, bea multă apă și nu uita să faci mișcare timp de o oră în fiecare zi!