Smiley și Ginuța nu se mai feresc deloc, avem dovada! De acum vor să facă totul în văzul lumii! În ce ipostaze au fost văzuți de către prieteni, în ce loc a mers Gina pentru Smiley și ce a făcut acolo

Gina Pistol, este, la fel ca și Smiley, discretă în ceea ce privește viața privată, ei nu și-o pun pe tavă precum alții care fac din viața lor un spectacol de televiziune. Însă, dacă până nu demult amândoi se fereau să apară împreună, preferând întâlnirile acasă sau în locuri extrem de retrase, acum au mai făcut un pas înainte.

Ce se întâmplă? Mai exact cele două vedete ies de acum și în localuri mai populate, se văd cu prietenii, și deseori Gina îl vizitează pe Smiley la studio. În acest mod Gina a reușit să devină apropiată și cu prietenii ,,zâmbărețului”. Una dintre vedetele cu care s-a împrietenit este Feli, care lucrează de ani buni cu Smiley.

,,Gina nu avea cine stie ce prietenii in domeniul muzical pentru ca nu e domeniul ei. De cand cu Smiley, a cunoscut si s-a imprietenit cu multi artisti. Cei de langa Smiley stiu de relatia lor, dar niciunul nu sufla o vorba, le respecta discretia. Feli chiar a prins drag de Gina. Recent s-au distrat impreuna la Cluj unde Gina a avut un eveniment intr-un club. Ele se intalnesc des si pe la evenimente, dar ies si la cafele. Prietenii celor doi stiu de relatia lor, nu se mai feresc de ei”, sustin surse din showbiz, potrivit wowbiz.ro.

Sursa: wowbiz.ro