Șoc în casa Oanei Zăvoranu! Vedeta i-a „învinețit” ochii soțului, s-a întâmplat de curând. Au fost înregistrați, iată clipul unde se vede tot: „Eu mă duc și fac reclamație!”

Oana Zăvoranu vrea să ne demonstreze iar și iar că ea și soțul ei sunt o familile excentrică.

Se pare că după ce a pierdut un pariu, soțul Oanei a fost obligat să accepte provocarea de a fi machiat de către soția sa. Oana a trecut bucuroasă imediat la fapte, decisă să își încerce talentul pe soț. În cele din urmă vedeta a reușit să îi „învinețească” bine ochii lui Alex.

Imediat ce a terminat lucrul, Oana Zăvoranu a postat pe o reţea de socializare clipul care arată paşii pe care aceasta i-a străbătut până la produsul final. Alături de clip, Oana a postat şi un mesaj în care a explicat cum de a ajuns în această situaţie, potrivit spynews.ro:

„Aşa petrecem noi. Soţi noştri au pierdut la joc, iar noi soţiile le-am aranjat pe macangioaicele fomiste, luzeriţe. Aşa cum am ştiut noi mai bine! Dacă vreţi să fiţi cule vă facem noi. Apelaţi cu toată încrederea. Şi unde pui, că de data asta, e super-ofertă”, a scris Oana Zăvoranu pe o rețea de socializare.

După ce a fost „aranjat”, soţul Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf, a rămas extrem de surprins de rezultatul final.

„Eu mă duc şi fac reclamaţie! Uită-te şi tu ce vânătăi mi-a făcut! Mamă, ce pumn mi-a dat. Mi-a învineţit ambii ochi şi obrajii”, a spus Alex.

Puteți urmări clipul aici:

CITEȘTE ȘI:

„Pe patul de moarte soția mi-a spus ultima dorință în lacrimi: să ud zilnic florile. Abia peste zeci de ani, când le-am mutat am înțeles de ce și am început să plâng în hohote, am crezut că e o glumă, dar…”

Trecerea în neființă a unei persoane dragi este întotdeauna greu, dacă nu aproape imposibil, de suportat, mai ales după o viață de om trăită alături de acea persoană. De acest lucru s-a convins un bărbat din Johannesburg, imediat după ce soția sa a fost răpusă de cancer. Însă peste ani de zile, bărbatul va avea surpriza vieții sale, ultima surpriză pe care soția decedată i-o făcuse.

Înainte de a muri, femeia i-a împărtășit soțului ultima sa dorință: ea și-a dorit extrem de mult ca plantele din baie să fie îngrijite chiar și după moartea ei, din acest motiv și-a rugat soțul să promită că le va uda zilnic.

Bărbatul a luat ultima dorință a soției foarte în serios, și zi de zi a udat plantele din baie, acest lucru s-a întâmplat timp de ani de zile, iar omul avea grijă ca plantele să arate întotdeauna perfect.

Surpriza a venit abia peste câțiva ani, atunci când bărbatul a decis să se mute din casa în care locuise alături de soția sa. Pentru că plantele din baie îi aduceau aminte de iubirea vieții lui și pentru că îi făcuse o promisiune pe patul de moarte, bărbatul nu a vrut să se despartă de ele.

Dorind să le împacheteze pentru a le transporta în siguranță, bărbatul a avut parte de o mare surpriză. Mai exact, acesta a constatat că florile pe care le-a udat în fiecare zi erau, de fapt, din plastic și că totul a fost doar o glumă din partea soției.

Această descoperire l-a făcut să lăcrimeze, apoi să râdă în hohote și a realizat că la baza dorinței a stat intenția soției de a-l face să râdă și să uite de tristețea provocată de moartea ei, potrivit avantaje.ro.

Sursa: antena3.ro