Șoferul conducea autobuzul plin cu copii, dar a văzut afară un băiat care plângea în hohote, s-a uitat la mâinile lui și s-a îngrozit! „Nu m-am gândit prea mult, în două secunde am fugit direct la…”

John Lunceford, în prezent șofer de autobuz școlar și veteran de război, a observat că unul dintre băieții care se urcau în autobuzul lui plângea, așa că a mers repede la el pentru a vedea ce se întâmplă, dar când a înțeles, i s-a frânt inima! Micuțul așteptase autobuzul în ger, nu avea nici căciulă, nici mănuși, iar mâinile și urechile îi erau roșii. Părinții lui nu își putuseră permite să-i cumpere haine groase.

Șoferul l-a mângâiat pe băiat și i-a dat mănușile lui, spunându-i că totul va fi bine. Însă imediat ce a lăsat copiii la școală, a mers într-un magazin și a cumpărat 10 perechi de mănuși și zece căciuli. Apoi s-a întors la școală și a rugat profesorii să îl ajute să-l găsească pe micuț. Acesta era în bibliotecă. Bărbatul i-a dat băiatului o pereche de mănuși și o căciulă, ceea ce l-a făcut pe copil foarte fericit.

Apoi, John, care este bunic, i-a anunțat pe ceilalți elevi din bibliotecă, că dacă mai e cineva care nu-și poate permite mănuși și căciulă, puteau veni la el. Localnicii au fost atât de emoționați de gestul omului încât au făcut un site unde fiecare om din localitate poate dona lucruri pentru copiii care au nevoie de ele.

CITEȘTE ȘI:

Cât de urât! Surpriză-șoc! Cum a așteptat-o Guță acasă pe Cristina? Blondina care ar vrea să-i ia toți banii a rămas blocată când a ajuns la el!

Un alt divorț care-i ține în suspans pe fani este cel dintre Cristina și Nicolae Guță. Deși ea este singura care a reușit să îl facă pe Guță bărbat de casă și cu actele în regulă, acum nu mai vrea nicio împăcare. Nici măcar de Ziua Îndrăgostiților.

Cristina a participat la o emisiune televizată unde a povestit în direct că în momentul în care a ajuns la casa artistului a văzut că acesta făcuse deja curățenie în urma ei, și lucrurile Cristinei dispăruseră, semn clar că nici manelistul nu prea mai vrea să audă de ea.

„Sunt singura. Nu particip la sarbatorile de Ziua Indragostitior. Cu Nicolae nu facea mare lucru in ziua aia. Lumanari si chestii. Nicolae Guta era un romantic. Nu pot sa dau vestea ca ne impacam, intrucat suntem in data de 13 si e marti. Cand am fost la el sa imi iau lucrurile nu mi-am mai gasit nici cremele, nici anumite parfumuri. Deocamdata nu vreau pe nimeni in viata mea”, a mai spus Cristina.

În plus, Cristina are de gând să păstreze numele de Guță, după divorț. De ce? A spus-o chiar ea: „Ma gandesc daca sa pastrez numele de Guta, deoarece imi place cum suna. Voi fi singura sotie din viata lui”, a declarat Cristina la un post de televiziune.

Unele surse spun că Cristina va rămâne cu casa de lângă București în care s-a desfășurat cea mai mare parte a amorului cu Nicolae Guță. Iar pe lângă locuința cu pricina, manelistul îi va ceda și un bolid de mai multe zeci de mii de euro pe care i l-a cumpărat înainte de despărțire și, evident, o sumă de bani suficient de mare pentru ca, vreo doi-trei ani, până își va găsi un alt bărbat care să o întrețină, să nu ducă lipsă de nimic, potrivit spynews.ro.