Sora Cruduței a provocat un mare scandal! Toți vecinii i-au sărit în cap! „Asta e nesimțită rău! În felul acesta o să bage la cap și…” Incredibil ce a putut să facă:

Mai mult decât atât, pentrul felul în care a ales să parcheze, Ana Maria a fost ”amendată” de vecinul indignat. Fără să stea prea mult pe gânduri bărbatul i-a ridicat ștergătoarele de la mașină. ”Sper ca în felul acesta o să bage la cap și nu o să mai lase mașina pe unde îi vine”, ne-a spus vecinul blondinei.

Ana Maria Crudu, sora celebrei Daniela Crudu, pare să fie o fire descurcăreață atunci când vine vorba de traficul sălbatic din Capitală. Gafa de zile mari ce i-a scandalizat la culme pe vecinii blondinei din Prelungirea Ghencea a fost surprinsă de curând. 

Ana Maria Crudu, sora fostei asistente TV,  a reușit printr-un singur gest să își pună în cap aproape toți vecinii. Sora Cruduței și-a parcat mașina conform zicalei ”Ai parcat ca un bou”. Mai exact, fără nicio scuză, Ana Maria Crudu și-a lăsat Dusterul total anapoda, încurcând traficul din ansamblul rezidențial în care locuiește.

Din imagini se vede, destul de clar, faptul că Ana Maria Crudu și-a parcat mașina într-un loc nepermis, în curbă și cu roțile pe trotuar, peturbând traficul auto, dar și accesul pietonilor.

”Asta e nesimțită rău. Nu este prima oară când mașina este parcată anapoda. Își lasă mașina după bunul plac și nu cred că-i pasă de noi. Nu ține cont de nimeni și nimic, nu-i prima dată când încurcă traficul. Toți locatarii sunt deranjați de atitudinea ei”, ne-a declarat unul dintre vecinii tinerei, deranjat de felul în care sora vedei și-a lăsat mașina.

Sursa: cancan.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Știrea tristă a zilei! Anamaria Prodan primește o nouă lovitură. Medicii au făcut anunțul în urmă cu puțin timp despre Ionela Prodan. O, Doamne, asta mai lipsea!

După ce zvonurile alarmante despre starea de sănătate a Ionelei Prodan a stârnit panica în rândul publicului, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a confirmat că artista este internată în spital, au apărut noi informații despre starea cântăreței. Deși se zvonește că aceasta ar avea probleme la pancreas, adevărul este cu totul altul.

„Anamaria merge sa o vada in fiecare zi si e optimista ca mama ei isi va reveni. Are aceeasi problema de sanatate pentru care a fost internata si in ianuarie, infectia de la nivelul valvei (n.r. inimii) a revenit. E foarte bine ca se afla la spital, pentru ca urmeaza un tratament precis, iar medicii o pot supraveghea in fiecare clipa. Ana are multe treburi si nu poate sta cu ea acasa, non-stop, deci e mult mai bine ca se afla in spital si ca se bucura de toata atentia. Ar fi exclus ca Ionela Prodan sa fie externata si sa stea singura.”, a declarat o sursă apropiată familiei, pentru VIVA!

Invitați într-o emisiune TV, Marian Golea și Hanibal Dumitrașcu au vorbit despre starea artistei. „Spuneam în 30-31 ianuarie că va urma o perioadă nu prea fericită, pentru sănătate,” a declarat astrologul Marian Golea. „Când ești înconjurată de dragoste, e pansamentul care vindecă cel mai mari afecțiuni și boli,” a spus, la rândul lui, psihologul Hanibal Dumitrașcu.

„Doamna Ionela Prodan a avut o problemă la valvă, a fost o infecție. Această valvă s-a defectat, iar un cheag de sânge a plecat dinspre cap și s-a produs un anevrism, dar nu a cauzat atâtea probleme încât să n-o vezi lucidă, clară,” dezvăluise Cristi Brancu în cadrul emisiunii sale.