Studenta criminală lovește din nou! Gestul șocant al lui Carmen Bejan în închisoare le-a lăsat „mască” pe colegele de celulă! Nimeni nu o credea în stare de așa ceva!

Carmen Bejan a luat o decizie care poate părea foarte stranie venind de la o criminală în închisoare.

Carmen era studentă la medicină atunci când, în 2009, a tăiat în bucăți trupul unui bărbat și l-a abandonat într-o mașină, în zona unui cămin studențesc din Timișoara. Dar viața ei pare să se fi schimbat drastic de când a intrat în închisoare….

Femeia a ales să facă o schimbare radicală care le-a uimit atât pe colegele ei de celulă, cât și autoritățile: a decis să devină vegetariană.

Claudiu Șatran, soțul ei, îi este alături, chiar dacă ea se află în spatele gratiilor. El s-a angajat ca șofer de tir și își permite să o viziteze foarte des. Claudiu este și el un fost deținut, s-a căsătorit cu Carmen pe 11 aprilie 2012, după ce și-au început relația în pușcărie.

Carmen Bejan a și născut în mai 2012, dar copilul a murit din păcate la naștere, datorită unor malformații. Medicii spun că fetița lor se născuse fără mâini, abia putea respira și avea și multe alte malformații pe creier. Cu numai o lună înainte de a naștere, cea care a fost poreclită ,,studenta criminală”, s-a căsătorit în Penitenciarul Arad. Iată ce a declarat el despre Carmen: ,,Şi eu am fost student la Medicină. I-am trimis o scrisoare de Crăciun, şi apoi am continuat să corespondăm. Ne-am văzut după un an. Ne-am logodit în octombrie. La a doua, a treia vizită am cerut-o de nevastă. M-am îndrăgostit de ea. Nu este fata descrisă în presă”.

Cei doi s-au cunoscut în penitenciar și și-au conceput bebelușul în timpul unor întâlniri intime, acolo. Claudiu avea o condamnare pentru trafic de droguri, pe atunci avea 35 de ani și el ar fi convins-o să aibă împreună un copil. Într-una dintre scrisori, deţinutul i-ar fi propus tinerei să rămână însărcinată cu el, pentru că astfel ar putea obţine o întrerupere a pedepsei pentru a naşte în libertate, potrivit spynews.ro.

Soţul lui Carmen Bejan declara la acea vreme pentru adevărul.ro: ,,A stat cu fumătoare în cameră pe perioada sarcinii. În ultima perioadă, a stat în cameră cu o femeie care avea păduchi. A fost monitorizată pe timpul sarcinii. Dar ea s-a plâns în repetate rânduri, că se simte rău.” Claudiu Şatran mai precizează și că nu a vorbit cu medicii care au monitorizat-o, pentru că sunt ,,organe abilitate să cerceteze această situaţie. Am văzut-o pentru un moment pe fetiţa mea. Cu mâinile avea probleme”.

Iată ce spune soțul ei despre transformarea lui Carmen: ,,A devenit mult mai religioasă şi mă pune să-i aduc multe cărţi în engleză. Ce nu pot eu să-i aduc este mâncare. Carmen s-a făcut vegetariană, iar eu nu mă pricep să-i pregătesc. Părinţii ei se ocupă de asta şi-i pregătesc odată pe lună un pachet mare cu mâncare vegetariană”, explică Claudiu. Bărbatul s-a angajat ca şofer de tir şi face curse prin toată Europa. Mărturiseşte că i-a rămas credincios soţiei sale şi o vizitează de cel puţin două ori pe lună la penitenciar. ,,Eu descarc (n.r. tirul) acum în Belgia. Fiecare zi mă găseşte în alt oraş, poate altă ţară. Muncesc cât pot de mult ca să strâng bani, să ne fie bine, s-o ajut şi pe Carmen. Îi trimit des bani, are nevoie de ajutorul meu. O ajut moral, dar şi financiar. O iubesc mult. A rămas la fel de frumoasă”.