Surpriză de proporții pentru Bianca Drăgușanu! Victor Slav a venit pentru ea la paravan! Cupidon le-a pus cea mai indiscretă întrebare, au roșit imediat!

De Ziua Îndrăgostiților, Bianca Drăgușanu a primit cea mai mare surpriză atunci când Cupidon a apărut din senin în platoul emisiunii pe care chiar ea o prezintă. Ceea ce a făcut ca momentul să fie amuzant a fost faptul că Bianca habar n-avea ce surpriză i s-a pregătit. Cupidon a rugat-o să de așeze la paravan și să-i vorbească bărbatului care a venit special pentru ea.la emisiune.

Atunci cand a aflat ca Victor a venit in platou, Bianca a reactionat:
Te-ai trezit? Tu la ora asta dormeai de obicei. Ce mi-ai adus? Mi-ai adus ceva? Pe bune, chiar a venit Victor? Dar tu nu aveai treaba?

Victor: Nu, nu, sunt prin telefon, stai linistita!

Cupidon i-a luat la intrebari: Care dintre voi are cele mai multe sanse sa scape telefonul la toaleta?

Bianca: Eu! Cred ca eu!

Cand a fost primul vostru sarut? Cine l-a dat si cui?

Bianca: In urma cu cinci ani? Cred ca in urma cu cinci ani. Bineinteles ca el mie. Au trecut cinci ani, nu mai tin minte.

Victor: Eu m-am lasat destul de greu, dar, intr-adevar, eu am sarutat-o primul.

Unde ati conceput primul copil?

Victor: Da, pai noi avem trei copii… Fetita noastra a fost conceputa departe de tara, intr-un concediu in Cancun.

„M-am oprit in fata televizorului holbandu-ma. Stii ca mie imi place rosu, iar tie iti sta foarte bine in rosu. Am luat un buchet de flori si am venit”, a explicat Victor Slav.

CITEȘTE ȘI: 

Imagine-șoc pentru Bianca Drăgușanu! Ce s-a ales de Mihai, bărbatul după care plângea la Din Dragoste. Declarațiile lui schimbă totul: „E periculoasă, ca un şarpe care se încolăceşte până ajunge la pradă…”

Deși în prezent, Bianca Drăgușanu pare că formează un cuplu fericit alături de Victor Slav, în urmă cu mulți ani plângea în hohote de dorul și dragul unui tânăr anonim pentru public, Mihai Mătușoiu. În anul 2001, Bianca s-a făcut remarcată la emisiunea „Din Dragoste”, prezentată de Mircea Radu, însă se pare că suferea enorm după tânărul Mihai pe care în cele din urmă a și reușit să-l recâștige. Mihai a și cerut-o în căsătorie în cadrul emisiunii respective, în văzul unei lumi întregi.

Totuși, se pare că relația lor nu a rezistat probei timpului, iar ulterior amândoi și-au văzut de viețile lor. Ei bine, după despărțirea de Bianca, Mihai a ales să plece la muncă în Spania unde s-a și însurat și a și devenit tată. Însă trecerea anilor a pus amprenta pe cel după care ofta pe atunci Bianca. Acesta a luat câteva kilograme în greutate, așa cum veți putea vedea și în poze.

Puțini știu, însă, că Mihai a făcut câteva declarații-bombă despre Bianca, din timpul când erau împreună:„Ea ar trebui să-şi vadă de familia ei. Nu ştiu cum o lasă prietenul ei să facă toate astea, dacă era un bărbat adevărat discuta cu ea şi îi spunea să nu mai spună ce a spus. Cred că lipsa de afirmare din ultima perioadă a determinat-o să acţioneze aşa. Dacă era ceva adevărat, făcea declaraţii atunci, nu după zece ani. Când păţeşti ceva, nu aştepţi zece ani să spui ce ai păţit”, a declarat Mihai Mătuşoiu, potrivit click.ro.

Mihai a mai adăugat că a părăsit-o pentru că nu era femeie de casă: „Era foarte posesivă. Am avut parte de multe scene din partea ei. Venea după mine pe unde mă duceam şi îmi făcea crize de gelozie. Aveam certuri mari, discuţii înfocate. Ea sărea prima la ceartă şi începea să ţipe. Este o femeie cu multă imaginaţie, creativă şi manipulatoare. Este periculoasă, ca un şarpe care se încolăceşte până ajunge la pradă”.

„Nu mi-a plăcut caracterul ei. Eu mi-am dorit o mamă la copii, o femeie care să spele, să ştie să facă mâncare, nu una care să angajeze bonă, am vrut o mamă exemplu”, a mai spus Mihai Mătuşoiu.

Iată cum arată acum Mihai: