Surpriză: o cântăreață celebră din România, în brațele lui Salman Khan. A anunțat totul în direct: Ce a spus despre Iulia Vântur

Iubitul Iuliei Vântur a cunoscut o altă artistă de la noi și s-au fotografiat împreună. Pozele cu Salman Khan și o cântăreață de muzică populară cunoscută românilor au devenit virale în India.

Poate și pentru că mulți au confundat-o pe vedetă cu Iulia Vântur. Și asta pentru că acestea au aproape aceeași nuanță la păr. Prezentă într-un platou de televiziune, artista a făcut câteva mărturisiri despre ziua în care a stat față în față cu starul de la Bollywood.

Diana Popa, o tânără artistă de muzică populară din Covasna, a venit în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, unde a participat la un concurs cu un cozonac frământat, pregătit și copr de ea. Înainte să afle părerea juriului, aceasta i-a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o cu Salman Khan.

„Da. Păi, am fost la filmările peliculei „Jame home, Sighișoara”, pe urmă am fost în Polonia la filmările Ja „Jame home. Uite, poza asta, in 12 ore a adunat 17.000 de like-uri. Mi-a fost preluată poza, postată de niște indieni, a fost postată pe pagina lor. Cătălin, să nu fie geloasă Iulia. Mai bine luăm publicitate”, a glumit artista de muzică populară.

„Am înțeles că tu îl cunoști pe Salman Khan. Păi? Cum așa? Lasă, că nu luăm acum publicitate. Hai să vedem cum ți-a ieșit cozonacul. Ai zis că nu ai ținut nicio ușă deschisă în casă pentru a fi foarte cald și să nu ți se lase cozonacii?”, a continuat Cătălin Măruță.

 

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună din 2012

De când s-a mutat în India, Iulia Vântur duce o viaţă cu totul diferită. S-a lansat în muzică şi se pare că are succes, pentru că este mereu în centrul presei indiene.

Salman Khan, cel mai râvnit burlac al Indiei, s-a născut pe 27 decembrie 1965, în Indore, India. El este actor, producător şi cântăreţ. Celebrul star de la Bollywood are patru fraţi, care sunt şi ei prezenţi în lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri.

Sursa: cancan.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Fuego, mesaj tragic! Artistul nu a mai rezistat și a spus tot: „Va fi prea târziu…” Vrea să afle toată lumea, din păcate…

Paul Surugiu, alias „Fuego”, este iubit de sute de fani, însă pare că, o dată cu fiecare apariție, fanii lui îl îndrăgesc și mai tare. Ei bine, așa s-a întâmplat și datorită unui mesaj extrem de emoționant pe care l-a transmis fanilor și prietenilor. Cântărețul a dorit să tragă un semnal de alarmă pe contul personal de pe o rețea de socializare:

„Vreau să vă zic că e frumos să dai și să primești vești, să fii cel care aduce cu sine o bucurie. E mai ingrată situația atunci când ești purtătorul unui mesaj mai trist, dar chiar și așa, veștile ne țin pe jar și ne aduc cu picioarele pe pământ, lucru care nu ne-ar strica multora dintre noi.

Asta pentru că prea suntem cu capul în nori și îi uităm pe cei ce sunt cu adevărat lângă noi, cu inima și creierul lor, susținându-ne pe deplin. Și uite așa, putem ajunge să-i pierdem dacă nu avem grijă de ei și dacă ne păstrăm în lumea viselor. Încercați, prieteni, să fiți raționali și să nu lăsați instinctele să vă ghideze în viață! Uneori va fi prea târziu ca să mai schimbăm ceva!”, a scris artistul pe Facebook.