retete gustoase

Sute de reacții după cele făcute publice despre Ștefania și Speak!

Sute de reacții după cele făcute publice despre Ștefania și Speak!

 

Loading...

Speak și Ștefania sunt una dintre cele mai iubite echipe de la Asia Express. Cei doi au dat dovadă de multă putere și tărie de caracter, motiv pentru care sunt încă în competiția Asia Express și au toate șansele să câștige premiul cel mare.

Speak si-a luat inima in dinti si a făcut pasul cel mare! Acesta a cerut-o in căsătorie pe Ștefania cand nu se astepta, chiar în timpul filmărilor la emisiunea Asia Express: Drumul Comorilor.

După ce Stefania a terminat de citit scrisoarea de la cantaret, acesta a mers spre ea si a scos un frumos inel de logodnă la iveală. Stefania a ramas fara cuvinte cand Speak a îngenunchiat și i-a pus marea întrebare.

„Șoarec, vrei să fii soția mea?”

Bruneta nu si-a gasit cuvintele de uimire și cu lacrimi in ochi a acceptat cererea inedita, punand stop emotiilor lui Speak. Aceasta a spus ”Da”, în aplauzele celorlalți concurenți.

Potrivit lui Sorin Bontea, artistul avea pregatit inelul de dinainte să plece în marea aventură Asia Express, însă a așteptat momentul potrivit pentru a-și cere iubita de soție.

„Nu că nu m-am așteptat la asta, am rămas șocată”, a spus Ștefania la testimoniale, după marele eveniment.

Ștefania și Speak formează un cuplu de trei ani și au pornit în Asia Express pentru a-și demonstra că relația lor este adevărată și că poate face față la orice provocare.

„De mult voiam să o cer de soție, dar am așteptat momentul potrivit. Și tu voiai să fie o cerere specială. Ce poate fi mai special decât la televizor?”, a spus Speak.

Speak, primele declarații după cererea în căsătorie

Ștefania a spus DA, chiar la Asia Express, în aventura vieții ei. Speak a explicat într-o emisiune TV cum a pus totul la cale chiar înainte să plece din România.

‘Eu m-am gândit la ideea asta chiar când am semnat contractul. Eu voiam să dau inelul când vom ieși din show, doar că nu se lipea momentul. Nu s-a schimbat nimic în rău în relația noastră. Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi. Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, va depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult’, a spus Speak la XNS.