Tatăl a văzut de la naștere că gemenii lui nu seamănă deloc și a cerut un test ADN imediat, pentru că familia lui credea că soția l-a înșelat. Dar rezultatele au uimit-o până și pe mamă, medicii nu au explicație. Ce s-a întâmplat cu femeia

Genetica, sau studiul genelor, are un rol important în viața organismelor vii, dar uneori genele pot face lucruri foarte ciudate.

Același lucru s-a întâmplat când rudele acestui tată i-au spus că gemenii lui nu se potrivesc deloc și nu arată la fel, de parcă nici n-ar fi rude. Familia a vrut să cerceteze problema, iar ceea ce au descoperit a fost foarte interesant.

Fiindcă rudele familiei continuau să insiste că gemenii lui nu arată la fel, tatăl a crezut că poate s-a întâmplat vreo confuzie la spital și i-au dat copilul greșit, așa că a vrut să clarifice situația foarte repede cerând un test ADN pentru ambii gemeni.

Dar nimeni nu era pregătit pentru rezultate! Testele au arătat că cei doi bebeluși gemeni aveau tați diferiți, asta pe când ADN-ul mamei era același la amândoi. Această informație a făcut ca situația să se înrăutățească.

Odată ce tatăl a aflat acest lucru, a dat-o în judecată pe mamă. Acest tip de rezultat este extrem de rar în natură: gemenii, unul cu păr drept, celălalt cu păr negru și creț, aveau tați diferiți. Deși nu știm ce s-a întâmplat în cele din urmă cu această familie, putem spune că studiile au arătat că o pereche de gemeni din 400 sunt ,,bipaterni”.

Cum e posibil așa ceva? Simplu: două ovule ale aceleiași mame sunt fertilizate de tați diferiți în aceeași perioadă de ovulație.