Temerea cea mai mare a lui Dan Cotoi s-a adeverit. Totul a început după ce soția i-a cerut divorțul: „De atunci a început totul. Am cancer, dar nu știu cât…”

Dan Ciotoi, membrul principal al trupei Generic, este supus celei mai grele încercări din viața sa. Starea sa de sănătate este una îngrijorătoare pentru că artistul a fost diagnosticat cu cancer. Medicii i-au depistat o tumoră la glanda parotidă, iar Dan va fi supus unei intervenții chirurgicale complexe în prima lună din anul 2018.

În ciuda diagnosticului pe care l-a primit, Dan nu a renunțat la activitățile pe care le desfășoară în sfera profesională pentru a nu-și dezamăgi admiratorii. Mai mult decât atât el a declarat că faptul că își menține programul ocupat îl ajută să nu se mai gândească atât de mult la boala care îl macină.

„A fost un concert programat cu mult timp înainte. De altfel, eu nu am anulat niciun concert de-al meu, aşa cum s-a scris în presă. Am cântări toată luna şi voi cânta şi de Crăciun şi de Revelion. Am evitat perioada de 8-9 ianuarie, când sunt programat la operaţie. Cancer am, dar nu ştiu cât de grav este. Tumoare care mi-a fost depistată nu ştiu dacă este malignă sau beningă. O să aflu la operaţie, când se vor lua probe pentru biopsie. Până atunci cânt, că nu am altceva de făcut. Şi dacă stau şi îmi fac griji tot nu pot rezolva nimic”, a declarat Dan Ciotoi.

Dan Ciotoi susține că toate necazurile din ultimul an i se trag de la divorțul de soția sa, de la dragoste, de la faptul că a plecat de acasă cu o altă femeie.

„Am avut o perioadă cu o despărțire, un divorț și de aici a început totul. Am avut și o depresie. Am călcat strâmb. Am fost plecat de acasă timp de două luni, am încercat să mă întorc la soție, însă ușile erau închise. M-a trimis la tribunal. Am fost căsătoriți 30 de ani. Sunt momente pe care nu le poți stăpâni.

Când te îndrăgostești că un prost, dragostea te face să nu mai gândești normal, nu mai ești stăpân pe tine. Nu am mai încercat pentru că nu a fost singură. E greu să le număr. Soției nu i-a scăpat nimic.

Acum nu îmi mai doresc să mă împac cu ea. Relația nu mai poate fi cum a fost înainte și sigur lucrurile nu o să mai meargă că înainte. Cam un an mi-am dorit să mă împac cu ea. Nu mai aveam chef de nimic, mă simțeam că un obiect, mă gândeam doar la anumite lucruri. Până nu am mers la psiholog nu mi-a trecut. N-aș putea să-i cer să-mi fie alături în momentele astea, nu mai merit. Am copiii alături, am soră, frate. O altă femeie nu există, este o teamă, nu știu dacă îmi mai doresc. Nu mai am încredere, în mine în primul rând. M-am cam obișnuit cu libertatea asta. Nu mă tem pentru viața mea. Totul s-a desfășurat în anul ăsta, de un an sunt în situația asta”, a spus Dan Ciotoi.

„Am avut și un accident, de la o groapă. Am avut noroc”, a mai spus artistul.

 

 

 

Sursa wowbiz.ro, click.ro