Thalia a făcut furori pe covorul roşu! De la tânără inocentă la „femme fatale” A captat toate privirile! E incredibil cum poate să arate!

Cântăreaţa şi actriţa mexicană Thalia, care şi-a câştigat faima graţie unor roluri precum cele din telenovelele „Maria Mercedes” (1992), “Marimar” (1994) sau „Maria, la del Barrio” (1995), se află în prezent în Europa, într-un turneu de promovare al celui mai recent album al ei, „Habitame Siempre”.

Thalia (46 ani) pare să fi găsit elixirul tinereţii şi, deşi este mama a doi copii, are o siluetă de invidiat pe care ştie cum să o pună în valoare. Zilele trecute a participat la premiera unui film şi a furat toate privirile datorită ţinutei pe care a îmbrăcat-o pe covorul roşu.

Thalia a făcut furori datorită muzicii sale şi a filmelor în care a jucat cu mai bine de 10 ani în urmă, iar munca i-a fost recunoscută de colegii de breaslă. A fost laureată a Premiilor Latin Grammy şi Latin Billboard. Thalia a ştiut mereu să se reinventeze şi a trecut de la look-ul copilăresc pe care îl afişa în copilărie la atitudinea unei femei mature, conştientă de frumuseţea sa.

La începutul anilor ’90, Thalía se făcea cunoscu­tă în toată lumea, odată cu valul de telenovele care a luat cu asalt programele de tele­viziune şi care au adus limba spaniolă şi cultura latino mai aproape de publi­cul telespectator. Succesul ei pe micul ecran a fost dublat şi de melodiile pe care le-a cântat în colaborare cu diferiţi artişti.

Thalia nu a avut o viaţa amoroasă tumultoasă, găsindu-şi fericirea alături de preşedintele Sony Music, care a fost căsătorit cu Mariah Carey. Tommy Mottola este bărbatul cu care Thalia are doi copii, alături de care trăieşte o viaţă liniştită şi împlinită.

Ea a participat la lansarea unui film care va fi difuzat de HBO şi a furat toate privire prin alegerea vestimentară pe care a avut-o. A îmbrăcat o rochie roşie de lungime medie, care se termina cu puţin deasupra genuchiului. Întreaga ţinută a fost una de culoare roşu aprins. A preferat să poarte o geantă de tip plic pentru a avea lejeritate în mişcări, iar sandalele cu bretele la nivelul gleznei i-au scos în evidenţă picioarele de invidiat. Părul l-a strâns într-un coc lejer, iar machiajul a fost unul simplu, discret.

Deşi are în spate o carieră de peste 30 de ani, care a început în copilărie, Thalia nu-şi doreşte ca cei doi copiii ai ei să îmbrăţişeze aceeaşi meserie. „Când am devenit mamă, totul s-a schimbat pentru mine. Sper ca cei doi copii ai mei să devină biologi, psihologi sau astronauţi… Dacă, totuşi, îşi vor dori o carieră în show-business îi voi sprijini, dar aş prefera ca ei să se bucure de copilărie. Nu vreau să spun că am pierdut o parte din mine, pentru că atunci simţeam că totul este un joc. Preţul plătit înseamnă nopţi nedormite, mâncatul pe apucate, lipsa familiei. Este adevărat că ajungi să călătoreşti mult şi să cunoşti mulţi oameni, dar când ajungi în camera de hotel, eşti singur, nu mai sunt aplauze, nu mai ai pe nimeni în jur, nu mai auzi niciun „te iubesc”, nimic”, a declarat artista mexicană.

Thalia a devenit celebră în 1981, ca solistă a grupului muzical de copii Din Din. Între timp, nu numai că a devenit una din cele mai populare actriţe de televiziune din Mexic, dar şi-a construit şi o importantă carieră muzicală, având la activ peste 40 de milioane de albume vândute în lumea întreagă.

 

 

Sursa click.ro