Ți-l mai amintești pe Fernando Colunga? Uite cum arată la 51 de ani, nici nu-l mai recunoști! Actorul s-a schimbat complet!

Fernando Colunga a fost unul dintre cei mai iubiți și mai respectați actori de telenoveșe, totuși, în ultimii ani el a evitat lumina reflectoarelor. Telespectatorii din românia îl cunosc din telenovele precum: „Maria la del Barrio“ („Sărmana Maria“), „Esmeralda“, „Nunca Te Olvidare“, „Amor Real“, „Alborada“ („Cântec de iubire“), „Pasión“ („Pasiune“) ori „Soy Tu Dueña“ („Stăpâna“).

Fernando Colunga Olivares s-a născut pe data de 3 martie 1966, în Ciudad de Mexico, tatăl era inginer, iar mama casnică. În tinerețe a făcut o mulțime de alte lcururi, înainte să își găsească adevăratul drum ca actor: a vândut aparate electronice, a fost barman, și a avut și un magazin de unelte și piese de schimb. Un amănunt interesant este acela că, deși a lucrat mult timp prin baruri, Fernando nu a băut niciodată fiindcă nu îi place alcoolul.

În timp ce se pregătea să devină inginer, și chiar are o diplomă în construcții, din momentul în care, în anul 1989, a jucat ca dublură a lui Eduardo Yanez, s-a îndrăgostit iremediabil de cinematografie.

Deși a dispărut mult timp din lumina reflectoarelor, în presa internațională se vorbește că ar avea în gând o nouă telenovelă. Față de perioada lui de glorie, Fernando Colunga s-a schimbat foarte mult, puțini l-ar mai recunoaște:

CITEȘTE ȘI: 

El e românul botezat de Hitler! „Certificatul meu de naştere era scris cu litere de aur şi era semnat de Hitler. Mama a primit şi nişte bani atunci de la el, un fel de premiu”. Ce nume a putut să îi pună liderul nazist

Monitorul de Suceava a publicat un reportaj excepțional despre un român în vârstă de 77 de ani, care lovuiește în localitatea Voievodeasa-Sucevița, care a fost botezat de însuși Adolf Hitler, dictatorul nazist, care a ținut neapărat să devină nașul primului copil care se va naște în tabăra din Hohenschwangau, locul în care familia românului cu tată de origine germană se afla, potrivit a1.ro. Liderul nazist i-a dat, desigur, prenumele său: Adolf. Acum românul este cunoscut drept „nea Adolf din Voievodeasa”. 

„În anul 1940, familia mea a fost luată de aici, din Voivodeasa, şi dusă în Germania, pentru că aşa a făcut atunci Hitler cu toţi nemţii din Europa, i-a strâns în Germania. Tata era neamţ de origine, Mathias Stadler, mama la fel, Barbara Stadler, născută Gaschler. Când au plecat ai mei de aici aveau numai doi copii, fraţii mei mai mari, Peter şi Alfred. Au fost cantonaţi într-un gen de tabără la Hohenschwangau, localitate din apropierea graniţei germane cu Austria. Imediat ce au ajuns acolo, tata a fost luat la război. Îmi aduc aminte din cele ce mi-a povestit mama, că le-au spus, încă de când au sosit în tabără, că primul copil care se va naşte acolo va fi botezat de Hitler. În primăvara anului 1941, la 25 aprilie, m-am născut eu, chiar acolo la Schwangau (n.a. Hohenschwangau). Mama mi-a zis că am fost botezat de Hitler, de aceea am primit şi numele de Adolf, alături de Ernst, şi am aflat tot de la ea, Dumnezeu să o ierte, că certificatul meu de naştere era scris cu litere de aur şi era semnat de Hitler. Mama a primit şi nişte bani atunci de la Hitler, un fel de premiu, mai mult, acesta i-a promis că va avea grijă de mine. Nu am văzut niciodată certificatul de naştere pentru că la sfârşitul războiului, când ne-am întors acasă în România, mama l-a distrus de frica ruşilor care erau peste tot atunci, şi vă daţi seama ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi găsit documentul cu semnătura lui Hitler. Cred că ne împuşcau pe toţi…”, a povestit finul liderului nazist în reportajul realizat de jurnaliștii de la Monitorul de Suceava.

După ce a rămas câteva clipe pe gânduri, bătrânul continuă: „De teamă, atunci când mi-a făcut actele aici în ţară, mama nu a mai trecut şi prenumele Adolf, pentru că atât ar mai fi trebuit pentru noi… Însă, în actele emise în Germania la vremea de atunci, eu figurez ca Stadler Adolf Ernst, de altfel acest lucru se vede şi în documentele pe care le-am scos de la Arhivele Statului din Germania, atunci când umblam să obţin şi acte germane, ceea ce am reuşit. Am şi paşaport german, sunt şi cetăţean german, însă vă rog să mă credeţi că niciodată nu am fost tentat să mă stabilesc acolo. De ce? Pentru că aici, la Voivodeasa, este casa mea şi eu aici vreau să mor, chiar dacă doi din cei patru copii ai mei s-au stabilit acolo”.

Sursa: monitorulsv.ro