Ți-o mai amintești pe Victoria Ruffo? A ajuns la 56 de ani și e schimbată complet? Așa a ajuns să arate acum. Fanii sunt înnebuniți… Galerie incredibilă

Victoria Ruffo este considerată cea mai mare actriță mexicană, iar rolurile pe care le-a interpretat confirmă acest lucru, o iubesc până și românii! În ceea ce privețte trecerea timpului, Victoria Ruffo continuă să fie o femeie frumoasă care pare că a descoperit tinerețea veșnică, fiindcă este neschimbată, arată ca în tinerețe.

Actrița are un stil de viață extrem de sănătos: face mișcare, mănâncă sănătos, dar are și o moștenire genetică cae ne poate determina să o invidiem. Este mama a trei copii, dintre care doi gemeni, și este o mamă și o soție împlinită, mai ales că este și foarte activă pe rețelele de socializare, semn că a știut să fie în pas cu vremurile. Aici este locul unde arată fanilor săi imagini de la filmări sau din viața personală.

Fiind una dintre actrițele de telenovele cele mai iubite, inclusiv de români, fanii ei din țara noastră au putut-o vedea în mai multe producții de mare succes, precum: „Triumful dragostei”, „În numele iubirii”, „Coroana de Lacrimi”, „Victoria”, „Amazoanele”, „Mama vitregă”, „Biata fată bogată”, „Dragoste de mamă”.

Iată cum arată celebra actriță în prezent:

CITEȘTE ȘI:

Dumnezeule, așa arăta Iri în tinerețe?! Nu se uita nimeni la el, chiar dacă era bogat… Până și Monica ar fi fugit de el. Imagini jenante cu Irinel Columbeanu, tânăr, gras și cu plete!

Cum în tinerețea lui Irinel Columbeanu nu existau cluburi, Gabi Balint, fostul mare fotbalist al stelei a dezvăluit că în anii 80 mergea periodic la ceaiuri dansante alături de Irinel Columbenau: „In gasca noastra de prieteni era si Irinel Columbeanu. De regula, el era responsabilul pentru aducerea sticlelor de whisky si a cartuselor de tigari straine”, a povestit Gabi Balint. „Cand ne vedeam ascultam muzica, dansam, unii mai si beau cate-un paharel, dar totul era cu masura. Nu faceam haos”, a adăugat Balint.

Evenimentul Zilei notează un lucru foarte puțin știut: Irinel Columbeanu (56 ani) a fost recrutat de Securitate pe 15 octombrie 1980, în „baza sentimentelor patriotice”, pentru că „a dat dovadă de sinceritate” şi pentru că „are calităţi în ceea ce priveşte munca informativă”, nota ofiţerul care l-a luat în evidenţă.

De exemplu, o notă informativă din 21 octombrie 1985, semnată de Columbeanu, dezvăluie un episod petrecut în Atena – Grecia. El arată că, în perioada respectivă, a făcut o excursie, cu două maşini, în Grecia şi Turcia, împreună cu Gabriel (Puiu) Popoviciu şi cu Radu Dimofte. „În ultima zi a călătoriei, când trebuia să ne întoarcem în ţară, Radu Dimofte a refuzat să-şi încarce valiza în portbagaj, susţinând că el rămâne în Grecia”, arată Columbeanu în nota transmisă Securităţii. El continuă, arătând că niciun moment în perioada sejurului nu a bănuit intenţia lui Dimofte de a nu se întoarce în ţară, neavând vreun indiciu în acest sens. Astfel, în viziunea de atunci a lui Columbeanu, Dimofte a fost un „trădător” – informează evz.ro.

O altă notă informativă semnată de viitorul milionar capitalist o caracterizează pe creatoarea de modă Doina Levintza. Astfel, pe 23 mai 1984, Irinel Columbeanu relata despre aceasta că „a fost căsătorită cu fostul regizor de televiziune Alexandru Bocăneţ”, „că este o femeie deşteaptă” şi că alături de noul soţ, Dan Coman, dispune „de o situaţie materială bună”. În acest sens, „cu toate că nu se manifestă ostil faţă de regimul nostru, în unele cercuri intime, modul în care comentează diferite aspecte ale vieţii cotidiene de la noi duce la concluzia că cei doi nu sunt ataşaţi politicii duse de regimul nostru”, arată Irinel Columbeanu într- o altă notă transmisă Securităţii. Creatoarea de modă nu a dorit să comenteze aceste dezvăluiri, potrivit b365.ro.

Dar cum arăta Irinel Columbeanu pe când era turnător, tânăr și cu plete? Iată imaginile: