Timp de 17 ani au încercat să aibă un copil și nu au renunțat niciodată să spere. Când în sfârșit au reușit, au intrat în istorie! 40 de medici nu mai știau ce să facă la naștere. Uite ce s-a întâmplat

A aduce o viață pe această lume este unul dintre cele mai bune și frumoase experiențe umane, însă acest lucru nu e mereu ușor. Unele cupluri încearcă să aibă un copil timp de luni sau chiar ani întregi.

Un cuplu din Virginia, SUA, a încercat timp de 17 ani să aibă un copil, aproape două decenii, dar apoi totul s-a schimbat într-un mod pe care nimeni nu și-l putea imagina!

Ajibola Taiwo nu voia nimic mai mult decât să devină mamă. Ea și soțul ei sunt originari din Nigeria și timp de 17 ani au încercat tot felul de tratamente de fertilizare. Însă abia anul trecut, în noiembrie, la ecografie au putut auzi patru bătăi de inimă!

O altă ecografie, în ianuarie 2017, arăta cu totul altceva, cei doi nu aveau patru bebeluși, ci 6! Sextupleții sunt foarte rari și se întâmplă și mai rar ca nașterea să decurgă fără probleme. La începutul lunii mai, Ajibola a intrat în travaliu și și-a cunoscut copiii așteptați atât de mult timp.

Spitalul unde a născut pe data de 11 mai s-a pregătit intens pentru această naștere deosebită. În total 40 de angajați au asistat la naștere, iar rezultatul a fost unul incredibil: trei fete și trei băieți sănătoși care au făcut ca așteptarea de 17 ani să merite cu prisosință!