Toată lumea a crezut că Andreea Esca nu și-a făcut nicodată operații estetice, dar adevărul este cu totul altul! Are una singură. Medicul ei a dat-o de gol! Uite ce a spus:

Medicul estetician Adina Alberts a comentat pe marginea look-ului binecunoscutei prezentatoare de televiziune Andreea Esca.

Andreea Esca, care este măritată cu omul de afaceri Alexandre Eram, este una dintre cele mai cunoscute, dar și cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din țara noastră. Cu un look impecabil, Andrea Esca este foarte admirată pentru felul în care arată.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, medicul estetician Adina Alberts, partanera de viață a lui Viorel Cataramă, a lămurit misterul în ceea ce privește existența sau non-existența unor operații estetice la celebra vedetă de televiziune.

“Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut. Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine…”, a spus Adina Alberts despre Andreea Esca.

Sursa: libertatea.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

Fiica ei i-a făcut cadou o cutie cu o singură sămânță de mac în interior. Femeia nu a știut ce să creadă, își bătea joc de ea? Dar când și-a dat seama ce se întâmplase de fapt a început să plângă în hohote!

O poveste cum rar se mai poate întâlni! Un clip care a fost postat în urmă cu doar câteva zile a devenit viral rapid, tocmai fiindcă povestea este una foarte specială. În clip fiica îi dăruiește mamei o cutie cu o sămânță de mac în interior. Gestul i s-a părut femeii bizar, însă când a aflat explicația, mama și-a dat seama că este cel mai frumos cadou pe care îl putea primi vreodată.

Partenerul de viață al tinerei a filmat întreaga scenă: după ce mama primește cutia, o inspectează cu atenție, la prima vedere pare a fi goală. Însă când privește mai atent observă că înăuntru se zărește ceva foarte mic. Neavând ochelarii la ea, este nevoită să ghicească. Este o sămânță de mac? Mama fetei a ghicit corect, însă nu și-a putut da seama ce poate însemna un astfel de cadou. Poate că fiica plănuia să facă brioșe cu mac?

Acesta este momentul în care fiica îi dezvăluie mamei sale adevărata semnificație a seminței de mac, spunându-i: „Atât de mic este nepotul tău acum”.