Toată lumea îl știe pe Cătălin Moroșanu, însă puțini o știu pe soția lui. E cutremurător ce a putut mărturisi după 16 ani de relație cu soția lui! Puține femei ar fi acceptat să facă așa ceva… Acum și-a făcut curaj să vorbească. A vrut să se afle de la el

Povestea cutremurătoare de viață a lui Cătălin Moroșanu. Luptătorul a vorbit în cadrul emisiunii de la Antena 1, despre lucruri mai puțin știute despre familia lui. Acesta a declarat că își mai dorește un copil.

Cătălin Moroșanu a vorbit despre copilărie și despre cele mai importante femei din viața lui. Soția lui este medic stomatolog și îi este alături de 16 ani.

“Eu am trăit în pădure. Am salvat și un copil de la înec când aveam 14 ani. Mi-am amintit de copilărie, de pădure, și mi-a venit chestia asta în cap. Citeam pentru capacitate, a început să plângă (copilul). M-am dus în apă și l-am prins de mânuță. Avea ochii deschiși și mult mâlc printre dinți și așa…și i-am făcut respirație gură la gură. Te ții de nas și bagi respirație.  Copilăria pe care am avut-o la cămin m-a călit. Am luat nota 9 la bac. Am terminat Facultatea de Drept.

Am început să mă bat din ce în ce mai tare și să merg în Japonia, Tokyo. Mă băteam cu celebrități în afară, iar eu am crescut în pădure, mergeam cu vaca pe câmp. Eu și soția mea suntem împreună de 16 ani. Ne cunoaștem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin și împărțeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe sooția mea. Mi-a dăruit o fetișă, o cheamă Natalis. Știa care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am  mers mai departe.

Am făcut un copil, o să mai facem un copil. Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul și așa reușim să fim o familie. respect femeile din două motive: din cauza mamei mele și a soției. Visul meu e să mi fac o academie, un templu al artelor marțiale. Să schimbăm sănătatea prin sport, să creștem. Anul ăsta mai am patru meciuri, mai lupt doi ani și apoi mă apuc de templu“, a povestit Cătălin Moroşanu.

Imagini pentru morosanu sotie

Sursa: libertatea.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

I se întâmplă abia la 48 de ani și face tot posibilul să fie totul bine. Bravo ei! A mers la medic, iar după mai multe investigații Daniela Gyorfi ne dă vestea cea mare: ,,De o lună de zile…”

Daniela Gyorfi a ajuns la vârsta de 48 de ani și este una dintre cele mai iubite și respectate artiste din România.

Artista este de acum adepta unui stil de viață sănătos și povestește că apelează la mici trucuri care au ajutat-o de-a lungul timpului să rămână una dintre vedetele cele mai în formă din showbiz-ul românesc. Se pare că în urmă cu ceva vreme, ea a ajuns pe mâna unei nutriționiste. Acest lucru după ce a aflat în urma unui test, că are retenție de apă și este indicat să meargă la un specialist.

Acum ea vorbește deschis despre modul în care se menține la 48 de ani într-o formă de invidiat și ce decizie a luat. Deși nu a fost niciodată carnivoră, a decis în ultima vreme să integreze treptat și carnea în alimentașie, indiferent în ce mod este preparată, fiartă sau la grătar.

Iată ce a declarat Daniela Gyorfi în urmă cu câteva săptămâni, potrivit libertatea.ro:

,,De o lună de zile colaborez cu o nutriționistă. Am scos băuturile acidulate, pentru că aici era o problemă pentru mine. Prima dată am fost reticentă, dar după ce am stat de vorbă cu ea și mi-am dat seama că nu îmi dă să mănânc o frunză și 3 nuci, atunci am zis că are dreptate. Eu nu am o viață ordonată și atunci mai mănânc în aeroport, mai scap la prăjituri, îmi plac și mie cartofii prăjiți, ce pot să zic? Sunt om. Trebuie să am cel puțin trei mese pe zi. Vreau să mă mențin, să mă simt bine și să mănânc cât se poate de sănătos. De săptămâna viitoare o să trec la un regim mai mult proteic”.