Toate privirile s-au ațintit asupra Anamariei Prodan Reghcampf! Ce s-a întâmplat cu soția lui Reghe de la silicoane în jos. Wow! Rămâi mască!

Anamaria Prodan Reghecampf a reuşit să fie, ca întotdeauna, o prezenţă răpitoare la un eveniment monden, silicoanele generoase au ajutat-o în această direcţie, dar ochii tuturor s-au dus…puţin mai jos, pentru că ceva s-a întâmplat cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf!

Ei bine, Anamaria Prodan a luat ceva proporţii, iar burtica nu e nici pe departe mascată de rochia roşie, extrem de sexy şi de mulată pe care a purtat-o la eveniment. Anamaria Prodan a fost extrem de mândră că a obţinut titlul ”Managerul anului 2017”, aşa că s-a fotografiat la panou cu o serie de personalităţi.

Poziţiile alese pentru ”shooting” nu au avantajat-o însă de fiecare dată, iar admiratorii au observat că vedeta a pus câteva kilograme în zonele ”sensibile” ale corpului.

 

Citește și: Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, secretul unui mariaj perfect! Cum reuşesc cei doi să rămână uniţi

 

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai frumoase şi mai unite cupluri din lumea mondenă autohtonă. Cei doi au dezvăluit cum au reuşit să-şi păstreze relaţia şi să rămână uniţi peste ani, în ciuda dificultăţilor inerente.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de mai bine de 8 ani şi au reuşit să păstreze iubirea la fel de ”proaspătă” şi să rămână la fel de uniţi şi peste ani. Cei doi au vorbit despre secretul căsniciei lor şi au dezvăluit cum reuşesc să păstreze vie iubirea.

”Eu cred că respectul este cel mai important într-o familie şi faptul că avem atât de mulţi copii frumoşi şi cuminţi au făcut ca această căsnicie să fie atât de trainică şi un exemplu. Eu mi-am dorit foarte tare ca toţi copiii mei să fie independenţi”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf a spus că au avut grijă să-şi conducă copiii pe drumul succesului, care nu este unul deloc uşor: ”Trebuie să înţeleagă că performanţa înseamnă sacrificiu. El este cel mai mic şi normal că are parte de cea mai mare atenţie din partea noastră”.

Fiul celor doi, Bebeto, a moştenit pasiunea pentru fotbal a părinţilor şi deja ştie ce vrea să fie atunci când va creşte: ”Vreau să fiu un fotbalist mare”.

 

 

 

Sursa: cancan.ro