Top 3 cele mai perverse femei din istorie! Făceau amor și câte 25 de ore neîntrerupt și au doborât toate recordurile, în preferințele lor intrau și caii! Cine sunt cele trei femei care au devenit celebre pentru desfrânare

1. Prima astfel de femeie se numește Valeria Messalina, ea a intrat în cartea recordurilor din punct de vedere al relațiilor intime deși a trăit în urmă cu peste 2000 de ani, în Roma Antică. Messalina s-a născut în anul 22 d HR într-o familie romană respectabilă. Mai precis, era înrudită cu împăratul Octavian Augustus. La 15 ani s-a căsătorit cu verișorul ei de rangul II, Claudius, un bărbat de 50 de ani care era la a treia căsătorie. Totuși, deși se știe că Claudius era un monstru, Messalina nu era nici ea ușă de biserică, ci a intrat în istorie drept o adevărată nimfomană după ce în cel mai scurt timp a început să aibă zeci de relații extraconjugale.

Poetul Juvenal scria în satierele sale că împărăteasa ajunsese să lucreze incognito la un bordel din Roma, tocmai pentru a-şi satisface această plăcere: „Îşi întâmpina fiecare client cu dulceaţă şi cerea plată pentru fiecare partidă, absorbind tăria lor fără ca măcar să se ridice. Prea curând patronul bordelului şi-a lăsat libere fetele. Ea(n.r. împărăteasa) a rămas până la final, întotdeauna ultima la plecare, târându-se tristă, cu vulva înfierbântată şi rigidă, extenuată de bărbaţi, şi cu toate acestea departe de a fi satisfăcută, cu obrajii mânjiţi de fumul lămpii, ducând acasă pe canapeaua imperială, putoarea bordelului”, scria Juvenal în ”Satire VI”, potrivit adevărul.ro.

În plus, se spune că împărăteasa Messalina a doborât un record al rezistenței în ceea ce privește raporturile intime. Ea a făcut un concurs cu o prostituată care a rezistat 24 de ore, pe când Messalina a rezistat 25 de ore! Istoricul roman Cassius Dio relata faptul că Messalina ducea o viaţă destrăbălată. Avea pe deasupra şi un caracter josnic, înclinat spre răzbunare şi uneltire. „Trăia în desfrâu şi silea şi pe celălalte femei să se prostitueze. Pe unele le obliga să se supună la actul sexual chiar în palat, în prezenţa şi sub ochii bărbaţilor lor. Pe acestea, care acceptau aşa ceva, le iubea şi le favoriza, iar pe bărbaţii lor îi atrăgea de partea ei prin tot felul de cinstiri şi funcţii înalte.”

2. Lucrezia Borgia, fiica lui Rodrigo Borgia, un cardinal spaniol ajuns papă sub numele de Alexandu al VI-lea. Lucrezia a avut o educație aleasă, totuși a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru plăcerile carnale. Lucrezia a fost căsătorită de mai multe ori și a rămas văduvă din cauza vieții tumultoase și ucigașe ale familiei ei. Era mereu dispusă la orgii, avea numeroși amanți, și îi plăcea să seducă pentru ca apoi să ucidă amanții incomozi cu ajutorul unui extract otrăvitor.

3. Ecaterina cea Mare, împărăteasa Rusiei în perioada 1762-1796, a ajuns împărăteasă după ce s-a căsătorit cu Petru al III-lea, țarul Rusiei care era un imatur cu fața plină de ciupituri de varicelă, și mai era și alcoolic. La sosirea în Rusia a sedus un locotenent rus, iar după 6 luni acesta a pus la cale alături de ea înlăturarea lui Petru de pe tron, și asasinarea acestuia. De-a lungul domniei, nemțoaica devenită împărăteasă a avut 14 amanți oficiali.

Potrivit adevărul.ro: „La 67 de ani deşi bătrână şi bolnavă a avut un amant foarte tânăr. Mai precis un ofiţer de numai 22 de ani. În jurul apetitului ei sexual au fost elaborate numeroase legende. Una dintre acestea este aceea că făcea amor cu armăsarii din grajdurile imperiale. Se spune că ar fi murit în timpul unui astfel de act. De altfel, acelaşi episod a fost atribuit şi altei împărătese austriece. Fără un fundament real bineînţeles. Totodată se spune că Ecaterina avea o cameră secretă plină cu sculpturi în formă de falusuri sau vulve plus scene erotice de-a lungul pereţilor. Era locul unde se distra cu partenerii sexuali.”

Sursa: adevărul.ro